Hur får Cherry fläckar från fingernaglar

September 21

Hur får Cherry fläckar från fingernaglar


Skrovlig eller hantering de färska körsbär verkade som en bra idé då, men nu måste du ta itu med körsbär-färgade naglar. Många människor vänder sig till alkohol eller väteperoxid för att eliminera körsbär fläckar på sina naglar. Däremot behöver tvättsprit och väteperoxid inte alltid fungerar. I stället skapa en pasta och låt fingrarna blöt. Med hjälp av en pasta, du inte bara eliminera dessa fula körsbär fläckar, men också ge dig själv en manikyr i processen.

Instruktioner

En skiva citron i sex kilar.

2 Kläm tre citronklyftor i en liten plastbehållare. Lägg bakpulver till behållaren. Använd tillräckligt bakpulver för att göra en tjock pasta. Pressa en oanvänd citronklyfta över naglarna.

3 Doppa tandborste i behållaren. Få en riklig mängd pasta på tandborsten. Borsta toppar naglarna med borsten. Skrubba sidorna av varje spik och nagelbanden. Kör några borst av borsten under varje spik också.

4 Låt pastan sitta på naglarna under upp till 10 minuter.

5 Scrub naglarna gång mer med tandborsten.

6 Tvätta pasta av naglarna med varmt vatten och återfuktande handtvål.

Tips

  • Återfukta händerna med lotion efter att ha använt pasta. Detta håller händerna torkar ut på grund av surhet citroner.
  • För djupt färgade naglar, polera försiktigt med en spik buffert. Scrub och blöta naglarna med pastan efter buffring.
  • Istället för att använda en pasta, gnugga naglarna med citronklyftor. Efter gnugga naglarna med citronklyfta, skrubba med tandborsten; Låt saften set och skrubba igen. Avsluta genom att skölja händerna med varmt vatten och återfuktande tvål.
  • Nagellacksbort inte bli av med körsbär fläckar.

  

Kommentar