Motell i Mauston, WI

April 26

Motell i Mauston, WI


Mauston är en stad i Juneau County, Wisconsin. Uppkallad efter brukspatron MM Maughs, staden ligger mindre än 10 miles från naturområdet Quincy Bluff och våtmarker, med skogsklädda åsar, branta bluffar och flera miles av stigar för bergsklättring, vandring, naturstudier och längdskidåkning. Dem som besöker staden kommer också att Mauston är hem för en mängd olika motell erbjuder prisvärt boende boende.

Super 8 Mauston

Super 8 Mauston ligger precis utanför Inter 90 och 94. Var och en av motellets rum har en TV med HBO, en klockradio, en kaffebryggare, en telefon med gratis lokalsamtal, en mikrovågsugn, kylskåp och gratis trådlöst internet . Motellet erbjuder också gratis kontinental frukost, kopiering och fax, tvättstuga och en uppvärmd inomhuspool och bubbelpool. Dessutom är motellet bara 15 miles från Wisconsin Dells, en av Mellanvästern mest kända turistorter, som presenterar ett brett spektrum av shopping, restauranger och nöjesliv. Motell parkering är gratis för alla fordon. Husdjur är tillåtna för en avgift.

Super 8 Mauston

1001 A Hwy 82E

Mauston, WI 53948

608-847-2300

super8.com

Best Western Park Oasis

Best Western Park Oasis ligger på State Road 82 i Mauston. Alla motellets rum har TV med premiumkabelkanaler, kylskåp, mikrovågsugnar, telefoner med gratis lokalsamtal och gratis höghastighetsanslutning till Internet. Motellet erbjuder också ett fullt utrustat businesscenter, gästtvättmöjligheter, en restaurang och lounge, en 24-timmars gym och en uppvärmd utomhuspool. Dessutom är motellet inom gångavstånd från Car Valley Cheese butik, ett känt område destination där gästerna kan handla för 50 olika val av ostar från bland 16 prisbelönta sorter. Motell parkering är gratis för alla fordon. Husdjur är tillåtna för en avgift.

Best Western Park Oasis

W5641 State Rd. 82 E

Mauston, WI 53948

608-847-6255

bestwestern.com

Americas Best Value / Alaskan Inn

Americas Best Value / Alaskan Inn ligger också på riksväg 82 i Mauston. Rummen på motell har TV med kabelkanaler, telefon med gratis lokalsamtal, mikrovågsugn, minikylskåp, strykjärn och strykbräda och gratis höghastighetsanslutning till Internet. Motellet erbjuder också gästtvättmöjligheter, gratis kaffe i lobbyn, kontinental frukost och ett spelrum. Dessutom är motellet bara tre miles från Castle Rock Golf Course, där gästerna kan hitta en utmanande 18-hålsbana omgiven av sand bunkrar, träd och laguner. Motell parkering är gratis för alla fordon. Husdjur är tillåtna för en avgift.

Americas Best Value / Alaskan Inn

529/541 State Rd. 82 East

Mauston, WI 53948

608-847-5609

americasbestvalueinn.com


  

Kommentar