Så att avgöra vad kan jag ge min hund att sluta kräkas

April 30

Så att avgöra vad kan jag ge min hund att sluta kräkas


Vad kan jag ge min hund att sluta kräkas? Varje hund ägare vill göra sin 4-legged vän glad. När du känner dig hjälplös eftersom du inte kan stoppa den ändlösa kast-up, det är helt enkelt olycklig. Faktum är, hundar i upp av många olika skäl. Ibland finns det inget fel, medan andra gånger, de är riktigt sjuk. Om du behöver hjälp med att bestämma vad man ska ge din hund att ta itu med puke, är den här artikeln för dig. Här får du lära dig att svara på frågan: "Vad kan jag ge min hund att sluta kräkas".

Instruktioner

1 Stoppa att ge henne mat i 12 timmar. Ibland, vad kan jag ge min hund att sluta kräkningar bäst besvaras genom att lyssna på din hund s ledtrådar. I nuläget vill magen ingenting. Det behöver tid för att rena sig själv och få ut irriterande.

2 Börja återinföra mat till din hund i små doser. Med mat, men blanda kokt vitt ris. När du vill bestämma vad kan jag ge min hund att sluta kräkas, ibland är lika människor. Ris är lugnande på magen och lättsmält.

3 Låt din valp har en skål med klar pop. Något som Sprite, Ginger Ale eller Sierra Mist kan hjälpa till att lindra eventuella värk och smärta gas och lugna magen. Återigen, precis som att besvara frågan för människor, "Vad kan jag ge min hund att sluta kräkas?" Pop

4 Ge ditt husdjur en dos av Pepto Bismol om stegen ovan inte svara på frågan: "Vad kan jag ge min hund att sluta kräkas". Naturligtvis, ta din hund vikt beaktas. Om han väger lika mycket som en vuxen, ge honom en vuxendos. Om inte, justera dosen i förhållande till sin vikt.

Tips

  • Ha alltid vatten för din hund för att förhindra uttorkning. Även om hon kanske inte vill vatten, se till att den är tillgänglig.
  • Se en veterinär om han inte ens kan hålla vatten ner eller om han kräks blod.

  

Kommentar