Hur man mörkare ljusbruna skor

July 4

Hur man mörkare ljusbruna skor


Om du har en favorit par bruna skor som du skulle bära mycket mer om de vore en mörkare brun, anser dör dem. Det är lätt att göra dem mer mångsidig i din garderob och mer motståndskraftig att visa fläckar mörkare ljus bruna skor. Allt du behöver för att färga läderskor är en emaljborttagningsmaskiner för att ta bort de tidigare skyddsbeläggningar på lädret och lädersko färgämnet i önskad färg. Med lite förberedelser, kan du förvandla din tändare färgade skor till mörkbrun på nolltid.

Instruktioner

1 Häll emaljborttagningsmaskiner i en skål och doppa en fuktig svamp eller trasa i lösningen. Massera emaljborttagningsmaskiner i läder av skon i en cirkulär rörelse, som täcker alla delar av skon. Tillåta skon lufttorka fullständigt. Efter skon är torr, kan det hända att glansen och färgen på lädret är mattare; det här är normalt.

2 Skaka flaskan av läder färgämne väl, att se till att alla de pigment som har bosatt sig i botten av flaskan har blandats ordentligt. Om det behövs, ta av locket på flaskan och använda omrörningsstaven för att blanda färgen väl.

3 Kläm färgen på en annan svamp eller trasa och tillämpa den på skon. Gnid en liten fläck av färg på en osynlig del av skon, såsom hälen. Låt färgen torka så att du kan se hur färgen kommer att visa sig. När du har fastställt att färgämnet är rätt färg, täcker hela skon, låter färgen torka helt innan en andra skikt. Fortsätta att tillämpa lager av färg tills skon når nyans av brunt som du vill.

Tips

  • Om du tycker att färgen är för mörk efter att ha gjort spot test, tillsätt vatten för att späda ut färgen. Om färgen är för ljus, blanda en liten svart färg i med den bruna vill göra det mörkare.

  

Kommentar