Hur man använder alkohol på naglar före polering

July 27

Hur man använder alkohol på naglar före polering


När du använder polish på dina naglar, vill du färgen att stanna så länge som möjligt innan den börjar nagga. Men om du inte riktigt vet förbereda dina naglar innan polering dem, kommer färgen chip bort i en eller två dagars tid. Tillämpningen av tvättsprit till spiken yta kommer att ta bort oljor och redo dem att ta emot polish. Använda tvättsprit på dina naglar innan polering kommer att se färgen varar i upp till en vecka innan det börjar nagga.

Instruktioner

1 Tvätta fingrarna och naglar med varmt vatten och handtvål. Detta tar bort bebyggda smuts och olja som skulle kunna interferera med polering. Torka händerna försiktigt med en mjuk trasa efter att tvätta dem.

2 Fyll en sprayflaska med tvättsprit och ställ in den till en dimma inställning, om den har en.

3 Spraya fingrar och naglar av en hand med tvättsprit. Se till att du våt hela ytan på varje nagel på handen.

4 Ta tag en bomullstuss i andra handen. Placera den på knogen precis under nageln på din lillfinger av den sprutade sidan. Rita bomullstuss upp till toppen av fingret, upprätthålla ett lätt tryck. Detta tar bort oljor som kan störa polering från spetsen av fingret, nagelband och spiken.

5 Upprepa processen med bomullstuss på varje återstående finger den sprutade sidan. Spraya den andra handen och upprepa bomullstuss process kommer alla fem fingrar.

6 Torka bort kvarvarande fukt från dina händer med mjuk trasa innan manikyr.

Tips

  • Applicera inte överskott gnugga alkohol till dina naglar som du kan torka ut dem och orsaka sprickbildning och flisning.

  

Kommentar