De bästa restaurangerna New Jersey

January 17

De bästa restaurangerna New Jersey


New Jersey kan ge en bra semester. Stränderna längs kusten erbjuder en sommar oas för ensamstående människor som vill njuta av Jersey shore. Några av de städer i New Jersey har fastställts i hundratals år, vilket gör att familjer att få en rolig men historisk semester. Garden State har också en mängd olika matställen, från färska skaldjur till portugisiska.

Back Bay Seafood

Back Bay Seafood är i Westmont, som är det centrala området i Haddon församling i Camden County. Back Bay Seafood mest populär maträtt är dess krabba kakor, vilka fartyg i hela landet. Andra populära rätter inkluderar stoppade flundra, räkor marinara och stekt clam stålband.

Back Bay Seafood
350 Haddon Ave.
Westmont, NJ 08108
856-858-0622
backbayseafood.net

Blue Rooster Bakery & Cafe

The Blue Rooster Bakery & Cafe är i Cranbury, som är i Middlesex County och är en av de äldsta städerna i Garden State. The Blue Rooster Bakery & Cafe ligger i en historisk viktorianska hem och har specialiserat sig på handgjorda, hantverksmässiga bröd. Det är stolt över de färska och naturliga ingredienser som används. Restaurangen är öppen för frukost, lunch och middag, och det är också en underbar plats för eftermiddagste, anpassade rostade kaffe och espresso. En av de mest populära rätter är Airline --- en vita bönor gryta med fläsk, korv och anka.

Blue Rooster Bakery & Cafe
17 N. Main St.
Cranbury, NJ 08512
609-235-7539
blueroosterbakery.com

Iberia Peninsula Restaurant

Iberia halvön, som är i Newark, är en informell restaurang som serverar portugisiska och spanska mat. Dess interiören har takhöjden, en bar i rostfritt stål, tegelväggar och grillplatser. Iberia halvön är känd för sin rodizio: 10 kurser för alla-du-kan-äta kött, inklusive kyckling, filet mignon, fläsk, kalkon och revben. Ilberia halvön har en komplett bar, men servrar uppmuntrar dig att prova någon av de spanska eller portugisiska viner.

Iberia Peninsula Restaurant
67 Ferry St.
Newark, NJ 07105
973-344-5611
iberiarestaurants.com


  

Kommentar