Hur gör jag Great Mexican Candy?

February 16

Hur gör jag Great Mexican Candy?


Mexikanska godis är en läcker behandla sägs ha sitt ursprung i Mexiko. Även om original namnet inte gör detta godis rättvisa, har mexikanska godis en söt och nötaktig smak som smälter i munnen. Du kan göra mexikanska godis med liten ansträngning eller tidigare kunskaper om matlagning. Var inte orolig om andra inte anser första försöket en framgång. Med lite övning kan du behärskar receptet och skapa mexikanska godis att tjäna på familjen samvaro.

Instruktioner

1 Placera stekpanna eller wok på stovetop och slå på brännaren på hög. Efter stekpanna värms mäta sju matskedar mjölk. Töm mjölken i stekpannan. Koka upp.

2 Mät två nivå koppar granulerad, vitt socker. Töm socker i stekpanna med kokande mjölk.

3 Minska värmen i stekpanna till låg. Rör om blandningen konstant i 45 minuter med en träsked. Den träslev förhindrar stekpanna eller wok från repor.

4 Titta noga. Mjölk och socker blandning blir tjock och förlora sin glans i slutet av 45-minutersperioden. Ett annat sätt att berätta om blandningen är klar är att släppa en liten bit av blandningen i kallt vatten. Om blandningen hårdnar omedelbart i stället för upplösning, är det redo för nästa steg i processen. Avlägsna från värme.

5 Rör krossade pekannötter i blandningen och häll ut i ett glas eller metall pie pan eller gryta. Krossa och strö fler pekannötter över blandningen. Ställ blandningen åt sidan för att torka och härda ytterligare. Lägg pekannötter smak, inklusive så mycket eller så lite som du vill.

6 Skär blandningen med en smörkniv, om möjligt. Godis kan stelna till en glasartad skalliknande jordnötter sprött. Du kan behöva bryta godis för att lossa den från pannan.

Tips

  • Be en assistent för att hjälpa dig med det tredje steget. Du kan tröttna efter omrörning förtjockning mjölk och socker blandning för bara några minuter.
  • Om en träslev inte är tillgänglig, kan du använda en metallsked i stället om du inte är orolig repa pannan. Undvika en plastsked som kan smälta.
  • För ytterligare smak, ersätta en kopp vitt socker med en nivå kopp granulerat brunt socker.

  

Kommentar