Tips & Beauty tips om masker

March 7

Tips & Beauty tips om masker


Ansiktsmasker kan lysa och strama upp huden. De kan köpas eller göras naturligt från vanliga ingredienser. Ansiktsmasker har en mängd olika användningsområden. Det finns masker som hjälper tråkig hud, åldrande hud, torr hud, fet och fläck-benägen hud och otaliga andra hudtyper. Nyckeln är att veta när och hur man ansöker dem att få den bästa användningen av denna spa-liknande behandling.

Prepping Skin

Innan du använder en ansiktsmask, förbereda huden. Först exfolierar ditt ansikte för att polera bort torr eller flagnande hud. Genom att ta bort döda hudceller, du tillåter även applikation. Därefter ånga ansiktet för att öppna porerna. Du kan använda en toner för att hjälpa till. Lush Cosmetics säljer fasta toner flikar som du släpper i en skål med varmt till hett vatten, låt fräsa, då du placerar ansiktet över skålen tillåter ångan och toner att penetrera och öppna porerna. Om du inte har en toner, öppna porerna med ånga eller genom att placera en varm trasa över ansiktet. När varm, torka ansiktet och masken kan penetrera huden bättre.

Tillämpning av mask

Beauty-Tips föreslår att man använder en ansiktsmask en eller två gånger i veckan för att hålla huden i ansiktet ser sitt bästa. Peel-off masker bör endast lämnas i 10 minuter. Dessa typer av masker fylla på huden. Andra masker har en våt eller kall känsla för dem. De torkar på huden. Masker produceras av skönhet företag har riktningar att följa. Naturliga masker är gjorda av riktiga råvaror och bör i första hand lämnas på tills de torkar. Masken bör testas på andra delar, som bakom örat först, i fall de irriterar huden. Sprid masken i ett generöst lager på ditt ansikte, undvika munnen och ögonen. Låt torka eller hårdna. När du använder masken och tvätta bort det, alltid avsluta med en fuktighetskräm.

Hemlagad Ansiktsmasker

Masker kan göras i ditt eget hem från livsmedel som du har i ditt kök. Frukt, grönsaker och naturliga oljor kan kombineras ihop för att skapa en näringsrik mask för din hud. Skin Care-recept-och-rättsmedel detaljer hur man skapar många olika tillsatser för åldrande hud, fet och brutit ut huden, eller torr och irriterad hud. Populära och hälsosamma livsmedel som avokado, havregryn, och äggvita är vanliga objekt som hjälper hemgjord ansiktsmasker mjukna, mattify och lysa upp huden utan en stor prislapp. Organiska företag, som Lush Cosmetics erbjuder handgjorda och ömtåliga färska ansiktsmasker.

spabehandlingar

Om du verkligen vill unna dig bättre hud och kan ge välbehövlig bortskämd, spa erbjuder många olika typer av ansiktsmasker som kan skräddarsys för din hudtyp eller oro. Spa har resurser att skapa masker som innehåller sällsynta leror, tång och eteriska oljor. Ta emot en ansiktsmask på ett spa eller salong kan vara en fullständig upplevelse som inte bara hjälper din hud, men även slappnar dig. Prata med en professionell om vilken typ av mask är bäst för dig. Under 2011, många ansikts på spa kosta allt från ca $ 50 till $ 100 och uppåt.


  

Kommentar