Vilka är fördelarna med en hårbottenmassage för Hair Restoration?

March 8

Vilka är fördelarna med en hårbottenmassage för Hair Restoration?


Håravfall är ett problem som kommer att påverka 80 procent av befolkningen någon gång i varierande grad. Med ändlös parad av pseudovetenskapliga behandlingar för håravfall och de ständigt ökande kostnaderna för medicinska behandlingar, kan problemet verka överväldigande och hopplöst; dock ett ökande antal människor vänder sig till naturläkemedel som örter, eteriska oljor, akupunktur, holistiska terapier och massage.

orsaker

Den vanligaste typen av permanent skallighet (manligt håravfall) orsakas av hormonet dihydrotestosteron (DHT), men håravfall kan också orsakas av stress, andra hormoner, läkemedel, infektioner och sjukdomar.

missuppfattningar

Myter om håravfall kvarstår fortfarande hålls som faktiskt. Några av de vanligaste myterna är tro att bära hattar bidrar till håravfall, kommer håravfall från din mors sida och stylingprodukter, schampo och kemikalier orsakar håret att falla ut.

Mentala fördelarna med huvudmassage

En av fördelarna med en hårbottenmassage är att det bidrar till att minska stress, vilket ökar kroppens förmåga att läka sig själv.

Fysiska fördelarna med huvudmassage

De fysiska fördelarna med en massage är många och väl dokumenterade, varav en är en förbättring av cirkulationen av blod och förflyttningen av lymfa vätskor, som förhöjer hälsan och näring till huden och håret.

Varning

Som med alla typer av massage, en hårbottenmassage har kontraindikationer, såsom skada öppna sår eller sår i området; orsakar rodnad, svullnad eller inflammation; orsakar ovanlig känslighet; eller påverka de senaste hår ersättningsförfaranden.

Hårbottenmassage Technique

För en traditionell hårbottenmassage, kan du använda olja eller torr teknik. Om olja används, värm upp något för att undvika spänna av musklerna i början och förbättra avslappnande effekt av behandlingen. Börja precis bakom hårfästet med små fingrar och placera varje finger längs hjässan, slutar med tummen på baksidan av skallen. Gör små cirkelrörelser med fingrarna ner huvudet mot öronen. Med samma små cirkelrörelser, fortsätter i en fritt formulerad mönster i hårfästet för inte mer än 10 minuter. Du kan göra detta varje dag, men om din hårbotten är öm eller irriterad på grund av överstimulering, avbryta behandlingen under flera dagar tills hårbotten känns bättre.


  

Kommentar