Tattoo Idéer för en flicka Hip

April 23

Tattoo Idéer för en flicka Hip


Tatueringar är ett mycket personligt sätt att uttrycka dig själv med din kropp som en duk. Eftersom de är relativt permanent, vara säker på tatuering du vill ha. Ett populärt område av kroppen för tatueringar är höften, särskilt för flickor. Det är lite sexig utan att vara vulgär, och kan lätt täckas upp. Flickor tenderar att vara bekymrade över detta, särskilt när man arbetar i en företagsmiljö.

Fjäril

En fjäril är en vanlig hip tatuering för flickor. Den är liten, feminin och underskattade. Om du gillar färgen lila, plan fjärilen att vara nyanser av lila och lavendel. Vissa variationer innefattar att lägga blommor runt fjärilen. Dessutom tillsätta kanji bokstäver nära fjärilen är en rolig touch.

Astrologiskt tecken

Du kan pryda höften med ditt astrologiska tecken. Varje tecken har bifogade symboler, liksom delar. Till exempel, om du är en Fiskarna, har du några alternativ. Elementet tilldelats Fisken är en fisk. Det är också en vattentecken. Tatuering något med anknytning till vatten, symbolen för Fiskarna eller något samband med fisk.

stjärnor

För en stjärnor tatuering, kan du välja från standard svart färg eller lägga till färger till stjärnorna, som rosa och blått. Skjut stjärnor är en tilltalande variation.

körsbär

Körsbär är roliga, flörtig och lite retro. Körsbär är vanliga tatueringar för flera delar av kroppen, speciellt höfter. Begränsa dig inte till bara körsbär. Du kan lägga till ord, ditt namn, eller skuggning runt körsbär.


  

Kommentar