Instruktioner om hur man sy i Löshår

July 21

Instruktioner om hur man sy i Löshår


Hårförlängningar kan vara ett sätt att snabbt göra kort eller medellång hår ännu längre utan att växa ut det naturliga håret. Medan vissa hårförlängningar kan limmas eller vävas in i naturliga hår, kan hårförlängningar också sys på den naturliga hår. Sy-in hårförlängningar, tråd och nålar kan alla köpas i de flesta butiker skönhet utbudet. Innan sy i hårförlängningar, bestämma om du vill att en del håret eller bära upp det, eftersom det påverkar hur du placerar hårförlängningar och där du del av håret.

Instruktioner

1 Tvätta och vårdar håret och sedan blåsa torka ordentligt. Du kan också låta håret lufttorka, men se till att den är helt torr innan vi går vidare.

2 kamma håret när det är torrt och använda en kam för att skapa alla delar i hårbotten för att avgöra var de hårförlängningar kommer att placeras. Pin up något hår som inte kommer att användas för hårförlängningar.

3 Braid det naturliga håret i små till medelstora horisontella flätor eller rastaflätor, längs hårbotten. Starta flätor åtminstone en tum bort från hjässan. Kom ihåg att göra flätor mycket snäv, eftersom de måste ligga plant och vara säkra att hålla hårförlängningar.

4 Ta håret nål och tråd för att sy ändarna av flätor tillbaka upp längs sidorna av flätan.

5 Starta på baksidan av huvudet och sy fast hårförlängningar längs flätor, med början vid basen av varje fläta och hålla den platta som du syr spår. Förstärka hårförlängningar med extra tråd i början och slutet av varje fläta.

6 Klipp hårförlängning spår när du är klar varje fläta. Fortsätt längs varje fläta tills alla förlängningar sys i. Vissa hårförlängning kit kommer med en krona stycke, som kan sys i när resten av förlängningarna är på plats.

Tips

  • Ställ en professionell frisör för tips och råd om hur man syr i hårförlängningar eller om du har några frågor.

  

Kommentar