Hur man gör ett eget litet Cake Box

July 22

Hur man gör ett eget litet Cake Box


Göra tårtor är ett roligt och kreativt tidsfördriv. Inte bara göra hembakt hålla familj och vänner glada, de tjänar också som underbara gåvor. För att göra din liten kaka ser ännu mer speciell och personlig, gör en liten kaka låda. En liten kaka lådor skyddar kakan i transit, samt ser bedårande. Välj dekorationer för lådan enligt dina vänners smak och fritidsintressen.

Instruktioner

1 Lägga bit kort på en plan yta. Mät kortet och markera 20 centimeter med 20 centimeter. En 20-cm-kort kommer att resultera i en låda med en bas av ungefär 6 centimeter. Justera storlek beroende på storleken på kakan. Klipp ut den markerade rutan på kortet.

2 Rita ett X genom mitten av den bit av kort, med hjälp av en linjal. Vik ett hörn av kortet i mitten av X. Upprepa med vart och ett av de fyra hörnen. Tryck ned vecken, att skapa en fast veck. Du bör nu ha en halv storlek kvadrat.

3 Vik sidorna av det lilla torget till centrum, en i taget. Tryck ner ordentligt för att göra djupa veck. Lyft de nya veck, så att de står vertikalt för att skapa dubbelsidiga väggar. När alla sidor höjs och även, sätta en liten mängd lim under varje hörn på golvet av lådan. Säkra hörnen till basen av lådan genom att trycka fast.

4 Knyt band runt rutan för att hålla sidorna på plats. Knyt bandet i en stram knut, följt av en dekorativ rosett. Sätt kakan inuti lådan.

Tips

  • Linje lådan med crepe papper för att göra det ännu mer dekorativa.

  

Kommentar