Hemlagad Kex Cutter Sets

October 20

Kex fräsar finns i köksförsörjnings gångar i många lågprisbutiker. Säljs i grupp eller individuellt, dessa praktiska fräsar finns i många storlekar. Om du någonsin har tappat bort en specialitet kök verktyg, då du förstår hur har en reservplan kan komma till hands. Olika storlek kex fräsar är så nära som ditt kök skafferi.

Välja Fräsar

Använd tomma plåtburkar för grönsaker, tomatsås eller ens tonfisk. Standarden 14,5 uns grönsak kan producerar en standardstorlek kex. För större kex, använder 28-uns burkar eller burkar tonfisk. Tomatpuré burkar arbetar för mindre kex.

Framställning av Fräsar

Efter kan ha använts innehåll, ta bort etiketten.

Ta bort botten av burken för att skapa en tom cylinder. En säkerhetsburköppnare som Pries locket av, snarare än att skära den, kommer att ge en renare kant.

Kontrollera burkar för grov områden eller ojämna kanter. Använd sandpapper eller en metall fil för att ta bort dem. Kasta burkar som inte har jämna kanter.

Rena burkar noggrant. Tvätta för hand med ett milt rengöringsmedel eller lägga till dem i nästa omgång i diskmaskinen. När de har rengjorts och torkats grundligt, de är redo för användning.

Cutter användning och lagring

Lätt mjöl kanter hemlagad skär innan du använder den på din deg. Trycka rakt ner ordentligt kommer att ge bäst resultat. Ge en liten twist om det behövs för att separera degen.

Stack knivarna i varandra för enkel förvaring. Håll utkik efter rost som börjar uppträda och kasta ut hemlagad fräsar om de försämras.

Dessa hemlagad kex fräsar fungerar på samma princip som de köps i butik, men när du behöver en ersättare, är det så nära som nästa måltid med hjälp av konserver.


  

Kommentar