De bästa fisk- och skaldjursrestaurangerna i New Jersey

February 7

De bästa fisk- och skaldjursrestaurangerna i New Jersey


Gynnsamt läge inom New York och Philadelphia storstadsområdena, New Jersey, även känd som \ "Garden State, \" är en aktiv, progressiv och tätbefolkade stat som erbjuder en rik historia, eklektisk arkitektur och historiska platser, liksom museer, nöjesparker, scenkonst arenor och rekreations destinationer perfekt för vandring och camping. Som ett mångkulturellt område New Jersey erbjuder också en mängd olika restauranger destinationer som betjänar många kök. Om det är en hyllad och skaldjursrestaurang du letar efter, har New Jersey flera alternativ säker på att tillfredsställa dina smaklökar.

Blue Point Grill?

Beläget i Princeton, New Jersey, är Blue Point Grill en avslappnad, elegant skaldjursrestaurang som serverar färska skaldjur och skaldjur. Känd för att leverera en ständigt föränderlig meny som anpassar sig till den dagliga färskaste fångsten, som serverar rätter som de Nova Scotia hälleflundra kinder, Maryland stil krabba kakor, räkor jätteräkor, lokal makrill, stekt ostron och chilenska havsabborre, plus andra förrätter sådana som filet mignon, grillad kycklingbröst och New York remsor. Öppet dagligen för middag endast är Blue Point Grill en BYOB restaurang som också erbjuder en barnmeny och uteservering.

Blue Point Grill?
258 Nassau St.
Princeton, NJ 08542
609-921-1211?
bluepointgrill.com

Dock Oyster House?

Betjäna New Jersey sedan 1897, Docks Oyster House tjänar hög kvalitet skaldjur och biffar. Familjen ägs och drivs, är denna restaurang populär bland lokalbefolkningen för sitt åtagande att leverera färsk mat och en oklanderlig kundservice erfarenhet. Menyalternativ inkluderar en raw bar som serverar ostron, räkor ceviche, tartar tonfisk och en lb. hummer, liksom förrätter såsom Dock seafood yngel, krabbkött au gratin, hummer svans, pan sauterade krabba kakor och nötkött-och- rev. Öppet dagligen för middag endast ger Dock Oyster House också en barnmeny och en omfattande vinlista.

Dock Oyster House?
2405 Atlantic Ave.
Atlantic City, NJ 08401
609-345-0092?
docksoysterhouse.com

Kleins Fish Market Water Cafe

Kleins är att föredra för sin färska skaldjur, som förs från hela världen, och för de olika matställen om ger. På Kleins kan beskyddare äta utomhus i caféet vattnet eller inomhus i grillen rummet eller sushibar. denna restaurang med en historia som går tillbaka till 1924, erbjuder ett brett utbud av skaldjur menyer som sträcker sig från ångad fisk och skaldjur, färsk fisk och skaldjur till grillad färsk fisk och hummer. Några av skivorna som serveras är svärdfisk, red snapper, guldmakrill, makrill, flundra, kolja, kammusslor, räkor och hummer. Kleins öppen dagligen för lunch och middag och brunch på söndagar. Early bird specialerbjudanden och en kid-menyn finns också.

Kleins Fish Market Water Cafe
? 708 River Road
Belmar, NJ 07719-2141
732-681-1177?
kleinsfish.com


  

Kommentar