Familjeaktiviteter i Berks County, Pennsylvania

April 27

Familjeaktiviteter i Berks County, Pennsylvania


Berks län ligger i sydöstra Pennsylvania cirka en timme nordväst om Philadelphia. Incorporated i 1752, omfattar länet 29 stadsdelar och 44 townships, med staden läsning som sin länet placerar. För familjer som vill besöka områdets attraktioner, finns det flera aktiviteter som kommer att vara noga med att hålla varje medlem underhöll.

Besök Reading Railroad Heritage Museum

Den läs- järnvägen Heritage Museum (readingrailroad.org) ligger i staden Hamburg, Pennsylvania. Museet innehåller den största samlingen av en enda järnväg lager i landet, med mer än 70 godsvagnar, personvagnar och lok från Reading Railroad. Alla de guidade turerna börjar med en 15-minuters video presentation som sammanfattar historien om järnvägen, följt av en promenad genom den stora bangården. I fastigheten ingår även huvudutställningshallen, som innehåller ett brett utbud av artefakter och en kopia av en station agent kontor som går tillbaka till 1930-talet. Museet är öppet på lördagar och söndagar, och de guidade turerna pågå i ungefär en timme.

Utforska Crystal Cave Park

The Crystal Cave (crystalcavepa.com) är en 125-tunnland underjordisk grotta ligger nära Kutztown, Pennsylvania. Upptäckt 1871 av en markägare på jakt efter kalksten, det var uppkallad efter sin lysande kalcium kristaller som täcker väggarna i grottan. Den 45-minuters guidad tur börjar med en åtta minuters videopresentation, följt av en 125-fots nedstigning i grottan som erbjuder utsikt över stalaktiter, stalagmiter, pelare och vattenfall formationer, som alla är upplysta med särskild belysning. Banorna är belagda med betong och omfattar stålramper för ökad säkerhet för alla besökare. Grottan är öppen varje dag från mars till november med utökade timmar under sommaren.

Tillbringa en dag på Dutch Wonderland

Dutch Wonderland (dutchwonderland.com) är en familj orienterade nöjespark ligger i Lancaster, Pennsylvania. Den 48-acre park omfattar två operativa rollercoasters och 24 familje kul turer, samt 11 just-for-barn rider. I fastigheten ingår även en vattenpark, minigolf och levande, daglig underhållning som Thomas & Friends Live och Duke Dragon Dance Party. Ett brett utbud av matställen finns på den luftkonditionerade Mill Stream Eatery och Castle Cafe, men för dem som tycker uteservering, det finns Treehouse Terrace. Parken är öppen dagligen från juni till augusti med helg under månaderna maj och september.

Gå igenom Corn Maze vid Mast Farms

Mast Farms (mastmaze.com), som ligger i Morgantown, har en 12-acre majs labyrint som är den största i östra Pennsylvania. Denna familj orienterade plats ingår även Lil groddar soja labyrint och små hö-bal labyrinter för yngre barn, samt andra särskilda aktiviteter såsom en djurpark, gungor, en trä Noaks ark och hayrides. För ytterligare kul, kan gästerna slutföra labyrinten så sent som 21:00 med användning av ficklampor, som krävs när solen går ner. Den primära labyrint kan ta mellan 45 minuter och två timmar att slutföra. Gården är öppen för allmänheten torsdagar, fredagar och lördagar från september till början av november med utökade timmar på lördagar.


  

Kommentar