Hur man gör en Hoop kjol med en Tulle Slip

October 1

Hur man gör en Hoop kjol med en Tulle Slip


En bågen kjol är en full kjol med cirkulära horisontella stöd insydda i kjol som trycker ut kjolen och skapa en cirkulär form. Du kan göra en fullständig kjol cirkulär med hjälp av en båge underkjol. Det snabbaste sättet att skapa bågen kjol är att använda en befintlig kjol som stöd, lägga i ben kanaler och plast urbening. Använd en tyll slip, som är känslig men stark nog att hålla urbening.

Instruktioner

1 Vrid tyll glida ut och in.

2 Pin benet kanalen till tyll glida, 2 inches under linningen, parallellt med linningen, skapar en cirkel med benet kanalen. Lappar de två kanterna med ½ tum och skär bort överflödig kanal.

3 Ta bort stiften och sy benet kanalen till kjol, sömnad på båda längder av kanalen, 1/16 tum från kanten. Sy ned en ände av benet kanal med en vertikal rad av stygn, stänga en kant kanal.

4 Skjut urbening in i kanalen, skjuta urbening i den öppna änden, genom att den slutna änden av kanalen.

5 Skär urbening längd ¾-tum kortare än kanallängden.

6 Sy den andra höljet kanten stängd, med hjälp av en rad vertikala sömmar. Sy den andra kanten direkt över den första raden av vertikala sömmar. innesluta urbening i kjolen. Du bör nu ha en komplett cirkel, parallell till fållen, och det bör vara helt stängd.

7 Klipp av extra kanal.

8 Skapa en annan cirkellinje urbening och höljet exakt som i steg 2 till 7, placera nästa rad 6 inches under den första.

9 Gör rader av kanal och urbening var 6 inches tills du når fållen på kjolen. Placera en rad i fållen på kjolen, oberoende av bredden mellan rader.

10 Vrid tyll bågen glida höger sida ut.


  

Kommentar