Hur man gör din spray på Tan räcka längre

April 11

Att få en spray på solbränna är ett bra alternativ till att lägga i ett solarium eller sitta ute i solen. Enda om en spray på solbränna är att de inte lika länge som en riktig solbränna gör. Över ett par dagar, kommer tan börjar blekna. Här är några sätt som du kan göra din spray på solbränna sist längre för dig.

Instruktioner

1 Skrubba hela kroppen innan du får din spray på solbränna. Exfoliating din hud kommer att hjälpa spray på tan att gå på även istället för att vara randig eller att missfärgade runt områdena dina armbågar, knän och fotleder. Detta kommer också att hjälpa solbränna att hålla sig till din hud bättre eftersom du tar bort döda hudceller från kroppen, så tan har en bättre chans att stanna kvar längre på grund av att det är på den friska huden och inte de döda cellerna.

2 Lägg inte på någon lotion innan du får din spray på solbränna. Detta innebär att det du tänker på att få en spray på solbränna som dagen, inte ens sätta på din vanliga lotion efter dusch. Om det finns någon lotion kvar på din kropp spray på tan kommer inte att gå på jämnt.

3 Följ alla instruktioner som solariet ger din för spray på solbränna. De ger dina vissa instruktioner av en anledning. De vill att deras kunder ska vara nöjda med solbränna och de skulle inte styra du fel.

4 Torka försiktigt själv torr efter spray på solningen. Om du inte är särskilt tillsagda att inte handduk själv torr, är det okej att göra det. Du kan se lite färg kommer ut på handduken, men det är inte sol som gör att man mörkare det är på väg bort.

5 inte exfoliera huden när du har din spray på solbränna. Nästa gång du bör exfoliera är när du går för din nästa spray på solbränna session.

6 Återfukta, återfukta och återfukta lite mer. Investera i en bra bodylotion som kommer att hålla huden återfuktad och frisk. Om din hud blir för torr, är din spray på solbränna kommer att blekna mycket snabbare. Om du håller din kropp återfuktas då kan du behålla det frisk lyster på huden under längre tid.

Tips

  • Om du inte vill att betala $ 25- $ 30 varje par dagar för en spray på solbränna, följ sedan instruktionerna ovan för att spara pengar. Genom att följa instruktionerna ovan kan du göra din spray på solbränna senaste 100 gånger längre.

  

Kommentar