Richmond, Indiana Cabins

September 2

Richmond, Indiana Cabins


Richmond, Indiana, är en liten stad med 38.000 personer. Ligger i östra och centrala Indiana längs gränsen Ohio, har staden bevarat sin arkitektur från början av 19-talet. Richmond charmiga samhället erbjuder antika shopping, historiska museer och festivaler. Men dess konst och kulturliv har varit kända för att underhålla dig som en storstad. Det finns många hotell i denna charmiga stad, men om du vill ha en lantlig hemmiljö, kan du välja från stugorna som finns i området.

Brook Hollow skapelser

Brook Hollow Creations en gäststuga ligger vid Whitewater George Park South vandringsled i Richmond. Stugan erbjuder två hela sovrum och ett badrum.

Stugan är fullt utrustad med ett land kök för att göra ditt eget hem måltider. Ett sovrum har en dubbelsäng och det andra sovrummet har två enkelsängar med full linne. Inredning är bekväm i vardagsrum och matrum med massor av antikviteter.

Teknik är obefintlig. Det finns inga TV-apparater att titta på eller telefoner att ringa. Och det är omöjligt att ta emot mobiltelefonsamtal i detta skogsområde. Men du kan njuta av musik på vintage poster i furu fyllda musikrum.

Bäck Hollow Creations 1 1/2 miles från Earlham College och ligger nära Antik Alley varuhus och butiker. Du kan njuta av naturen från däck med familj och vänner.

Brook Hollow skapelser
679 Test Road
Richmond, IN 47374
765-962-6038
brookhollowcreations.com/

Hilltop Hideaway Log House

Hilltop Hideaway timmerhus är en charmig gammal timmerstuga. Inbäddat på landsbygden i Richmond, Indiana, är det en härlig hem byggd med stockar. Stugan har två fulla sovrum, ett badrum och en halv badrum.

Allt är fullt möblerad för din vistelse, inklusive en tvättstuga för underhåll av dina kläder. Det finns en satellit-TV i vardagsrummet. Det finns telefonfunktioner men ingen tillgång till Internet. Om du vill grilla för familjen, kan du använda grill och picknickbord för en rolig part utanför. Det finns även en fiske damm att fånga middag för kvällen.

Stugan ligger en mil söder om centrum. Du är några minuter från restauranger, biografer och Indiana flygplatsen. Och den berömda Antique Mall ligger 5 minuter bort.

Hilltop Hideaway Log House
1088 Boston Township Line Road
Richmond, IN 47374
765-935-5752
hilltopcabin.com/

Whitewater State Park

Whitewater State Park erbjuder stuguthyrning längs med RV parkering och camping 10 miles från Richmond i Liberty, Indiana. Denna anläggning ligger på 200 tunnland Whitewater Lake. Parken erbjuder stugor för upp till sex personer.

Rökfria stugor erbjuder ett litet pentry för matlagning, men ger inte kastruller och stekpannor. Det finns inga TV, radio, fat, lakan eller handdukar. Du kommer att behöva föra dessa poster för ditt boende. Tanken är att tillbringa så mycket tid utomhus med olika aktiviteter. Det finns fiske, vandringsleder, rastplatser med vindskydd, lekplatser och ridning.

Whitewater State Park
1418 S. State Road 101
Liberty, IN 47.353
765-458-5565
stateparks.com/whitewater_union.html


  

Kommentar