Aktiviteter och tillfällen för att bära hängslen

May 15

Aktiviteter och tillfällen för att bära hängslen


Hängslen eller hängslen eftersom de är kända i Storbritannien, har funnits sedan 1820-talet när brittiska designern Albert Thurston tillverkade de första moderna hängslen som företaget fortfarande säljer idag. De första hängslen var en H-back design, som bildar ett versalt H i ryggen, även om X-tillbaka och Y-back är vanligast slitna idag. Funktionell och modern, kan hängslen bäras för en mängd olika moderna tillfällen och aktiviteter.

Kontor

Ta en cue från strumpebandsälskande 1980 och bära hängslen till kontoret. Bankirer, advokater, politiker och andra kontorsarbetare kan ha en bred, knapp-on version med en klänning skjorta och slips för en befallande och klassiskt företag ser. Affärs hängslen finns i olika bredder och längder och i en rad olika material, såsom silke, läder och Oxford trasa. Hängslen finns i många färger och mönster som sträcker sig från fasta ämnen och ränder pläd, polka dot och Argyle som kan samordnas för att matcha en slips.

formella tillfällen

Hängslen är traditionellt bärs med för män formalwear i stället för ett bälte, inklusive svart slips, smoking, frackar eller sörjande kläder. Formell klädsel kan bäras på händelser som bröllop, fina middagar eller formella danser. Dressat hängslen för formalwear kan väljas i vitt, för att matcha den traditionella vit skjorta, eller i svart eller grå för att matcha rock och byxor. Även formell clip-on hängslen finns formella hängslen normalt knäppt på byxorna, eftersom den mer avslappnade clip-on variation kan skada tyget klänning byxor.

Tillfällig

Hängslen har burits nonchalant eftersom den brittiska punk rock uppsättning antog utseendet med jeans på 1960-talet. Kvinnor började idrotts hängslen med baggy byxor på 1970-talet när filmen "Annie Hall" utlöste herr trenden. Idag kan män bära tunna clip-ons i solida färger parade med jeans och en t-shirt eller tillfällig topp och strids stövlar för en urban, modern punk look som kan gå någonstans från ett konstgalleri öppning till en bowlinghall. Använd en bredare version med ett tryck eller hängslen med knappar för att idrotten en retro, preppy vibe. Par med manchester eller tweedbyxor och en knapp-up skjorta och slips eller tröja tröja för en informell lunch datum eller när du besöker din lokala pub eller speakeasy.

Arbete

Hängslen är också funktionell och praktisk för arbetstagare inom flera områden. Hängslen erbjuder extra stöd för arbetstagare vars byxor måste hålla flera verktyg, inklusive byggnadsarbetare. Truckers kan välja att bära hängslen istället för ett bälte som kan gräva i ryggen under långa drag. Hängslen finns med tillsats axelpolstring, och versioner för brandmän görs med extra stöd för att hålla upp tunga brandbekämpning byxor. Arbets typ hängslen kan också användas för aktiviteter som fiske och jakt.


  

Kommentar