Designa din egen klänning online

March 4

Det finns ett antal alternativ för klänning design på nätet. Dessa sträcker sig från mönsterdesign mjukvara och program som tillåter dig att utarbeta symönster för en tillverkare att sedan göra. Båda tillåter dig att välja necklines, ärmar, fåll längd och andra detaljer. Väljer att designa din egen klänning på nätet är särskilt användbart för bröllop, brud- partier och andra viktiga tillfällen.

Instruktioner

1 Bestäm om du vill sy din egen klänning eller helt enkelt designa din klänning och få det levererat till din dörr. Välj online klänning design webbplats som bäst passar din behov. Vissa klänning design hemsidor specialiserade på bröllopsklänningar, medan andra erbjuder en rad festklänningar. Du kan också hitta några webbplatser som tillåter dig att designa din klänning och beställa via telefon eller e-post från vissa fastställda alternativ.

2 Tänk på den stil du föredrar. Vissa klänning designprogram kan du prova en mängd olika alternativ. Överväga formerna av kläder du vanligtvis gynnar. Om du designar klänningar till ett bröllop brudens sida, kanske du även vill välja färg och tyg, men att varje medlem i brudföljet att välja sin egen klädstil.

3 Spela med designalternativ. Vissa webbplatser kan även du att utforma en mängd olika klänningar och sedan har besökare rösta på dem.

4 Ta dina mått. Noggranna mätningar är viktigt när anpassade designa en klänning. Du kan mycket väl behöva mer än bara en vanlig byst, midja och höft mätningar för bästa passform. Överväga att rekrytera en vän att hjälpa till med mätningarna. Webbplatsen ska erbjuda riktlinjer för vilka mätningar behövs för en bra passform. Väljer en webbplats som erbjuder en skräddarsydd klänning, inte en klänning som är rakt utanför rack. Om du har valt att utforma din brudklänning på nätet, kanske du vill ha en sömmerska ta mätningarna.

5 Beställ din klänning eller förbereda mönstret för utskrift. Om du beställer en klänning du har skapat, kan handläggningstider variera. Din klänning är specialtillverkade, så tillåter tid för både konstruktion och leverans, ofta från utlandet. Om du har använt ett mönster utarbeta program för att designa din klänning på nätet, kan du ta den till en lokal utskrift eller kopiera butik för utskrift.

6 Njut av din nya klänning. Om du har valt att utforma din brudklänning på nätet, kommer du fortfarande vill besöka en lokal sömmerska eller skräddare för ändringar och slutbocknings. Mindre formella klänningar bör vara redo att bära när de anländer.


  

Kommentar