Hur lång är Applewood Bacon Bakad?

July 28

Hur lång är Applewood Bacon Bakad?


Applewood bacon, rökt från äppelträd virke, kommer att ha en något rökigare och sötare smak än vanlig rökt bacon. När det gäller att förbereda bacon, de flesta människor tror att steka den, men du kan lika gärna baka bacon. En gång på en plåt, tar det bara några minuter för applewood bacon att vara redo.

bakning Tid

De flesta människor kan tänka på att steka applewood bacon i en stekpanna. Även om en ofta använd metod för matlagning bacon, kan detta också vara otroligt rörigt, som bacon fett flyr pannan och landar på spisen. Istället hålla köket rent och din bacon skarpa genom att baka den. Ta bort varje bit av applewood bacon och linje den på en plåt. Placera bacon i ugnen, förvärmd till 350 grader Fahrenheit, och låt den grädda i sju till 14 minuter eller tills de är knapriga.

Smaksättningsapplewood Bacon

För att ge din applewood bacon ännu mer smak, anser sprucing upp det med brunt socker. Farinsocker kommer att lägga en söt och även crunchier textur till bacon. Bara strö några matskedar brunt socker över varje bit av bacon och grädda som vanligt. För en sötare smak, häll 3 msk äppeljuice i botten av bakplåten, linje din bacon på arket, tillsätt farinsocker och baka.

bakning Tips

Efter de första fem minuterna av bakning, vänd bacon över. Fortsätt att titta på bacon noga under de sista minuterna för att förhindra att bacon från över knaprighet. Om du tittar på din midja, häll fettet ur bakplåten efter de första fem minuterna. Alternativt linje din applewood bacon på en broiler pan så fett späck faller genom galler. Håll bakplåten på ugnens mitt rack för ännu bakning.

Vad kan man göra med fettet

När du har bakat - och åtnjöt - bacon, du har en hel del fett drippings kvar. Många människor häller fettet i en plåtburk svalna och stelna innan kassering. Men bacon fett - särskilt applewood bacon är sötare smaker - kan användas för att smaksätta andra rätter. Häll bacon fett i potatismos, bönor, grönsaksrätter, sötpotatis och andra livsmedel för en välsmakande smak du inte kan få utan fett.


  

Kommentar