Hur man gör för kvinnor 1920-talet frisyrer

July 31920 förde med sig en revolution i kvinnors frisyrer. Kvinnor under denna tid började klippa håret i korta "Castle guppar," följer trenden startades av dansaren Irene slott. Denna upproriska förändring i frisyr, från långa vackra lås till trubbiga snitt, födde en av de mest berömda 1920-talet frisyrer - finger vågor. Finger vågorna vanligen används på kort hår. För att åstadkomma detta frisyr, kvinnor pressade sina fingrar i fuktigt hår för att göra mjuka vågiga sektioner. En annan vanlig frisyr var snygg bob, som vem som helst som har en modern bob-liknande frisyr kan skapa.

Instruktioner

finger~~POS=TRUNC vågor~~POS=HEADCOMP

En noggrant blöta håret och torka den till den punkt som det är fuktigt.

2 Kamma en liberal mängd gel i håret och en del hår långt över åt ena sidan.

3 Placera fingret vid den del på den sida med mest hår och dra tänderna på kammen sidled längs fingret tills konturerna av de första vågformerna.

4 Lägg kammen så att den ligger an mot hårbotten, och placera en andra finger bredvid fingret redan på plats för att hålla åsen ned. Kamma håret i den motsatta riktningen av kurvan av åsen. Placeringen av fingret kommer att avgöra hur långt ner åsen kommer att bli.

5 Fortsätt på samma sätt för att göra en ny våg under den du just gjorde. Fortsätt att göra åsar som använder denna teknik tills du har antalet vågor som du vill.

elegant Bob

6 Tvätta och torka håret ordentligt. Använda ett schampo som inte innehåller starka kemikalier, detergenter eller en lång lista av alkoholer eller sulfater, vilket kan minska glans.

7 Koppla in din håruträtning och göra det möjligt att helt värma upp. Som det värms upp, tillämpa en skyddande spray för att håret för att förhindra den från att skadas från värmen.

8 Räta håret, som arbetar på en liten del i taget för att säkerställa att den är helt rak. Fortsätt tills alla delar är helt rak. Del håret i mitten med hjälp av i slutet av en kam.

9 Applicera en glans som förbättrar serum till händerna, gnugga dem tillsammans, och släta serum över håret för att minska uppkomsten av flygighet och ge din bob läggas glans.


  

Kommentar