Korean BBQ restauranger i Hawaii

July 12

Som en ö oas mitt i Stilla havet, har Hawaii blivit ett mecka för Pacific Rim kulturblandningar. En av dessa blandningar finns i koreanska BBQ restauranger finns på lokala köpcentrum och domstolar mat. Många koreanska BBQ restauranger är en del av större kedjor medan andra förblir mamma-och-pop platser som betjänar sina lokala samhället.

Yummy Korean BBQ

Yummy Korean BBQ har vunnit den eftertraktade "Honolulu annonsörens" Ilima Award för "favorit koreanska restaurang" i 2001. Detta är ett av många utmärkelser den koreanska BBQ kedjan har fått för sin kvalitet på maten. Från kal bi (revben) eller grillad kyckling, Yummy ger rikliga portioner av kött över två skopor av vitt ris och ditt val av kim chee och grönsaker. Lokalbefolkningen anser Yummy ett alternativ till traditionella snabbmat lederna. Det tjänar rejäl portioner till ett anständigt pris och tillagas på beställning inom några minuter. Du kan hitta Yummy Korean BBQ på Oahu på åtta olika köpcentret platser.

Yummy Korean BBQ

Ala Moana Center

808-946-9188

yummyhawaii.com

Isana restaurang

Där de flesta koreanska BBQ restauranger i Hawaii är lokala snabbmats matställen har Isana ramped saker att göra det en fin middagsupplevelse på Maui. Det erbjuder traditionell yakiniku stil Korean BBQ tillsammans med en fullständig sushi bar. Isana är öppen för lunch genom sena middagar. Reservationer kan göras men inget krav. Middag på Isana börjar med ett sortiment av kim chee och betade alger. Mannen doo kook är en klimp soppa som kan börja din måltid medan du väntar på räkor stek eller exotiska nötkött tungan att laga mat.

Isana restaurang

515 S. Kihei Rd.

Kihei, HI 96753

808-874-5700

isanarestaurant.com

Dong Yang Inn

Dong Yang Inn, beläget i centrala Oahu i Waihiawa, är en koreansk restaurang familjeägt. Populära rätter med lokalbefolkningen består av kött juni och hemlagad kim chee som ståtar med en smakrik chili spark. Var noga med att beställa extra ris med dina kalbi revben för att kompensera den värme som kommer med det chili. Detta är en informell restaurang som erbjuder sit-down och avhämtning menyer. Att följa sin Korean BBQ biljettpris, har Dong Yang Inn också ett fullt sortiment av sushi och vissa dim sum.

Dong Yang Inn

546 Olive Ave.

Wahiawa, HI 96.786

808-621-5031


  

Kommentar