Hur man sminka till djupt liggande ögon

January 8

Hur man sminka till djupt liggande ögon


Några enkla swipes av ögonskugga och eyeliner kan dramatiskt påverka formen av djupt liggande ögon. Eftersom ögonen är inställda djupt in i uttagen, tillämpa ljusare färger ögonskugga för att göra dina ögon ser större. Att bringa ljus till ögonen och minska en utskjutande brynbenet, använda enkla makeup tips för att göra dina ögon mer märkbar. I själva verket rekommenderar Cover Girl använder bleka och skimrande ögon skuggor för att göra dina ögon ser mer uttalad.

Instruktioner

1 Lägg till en ljusa nyans --- i elfenben, vanilj, taupe eller grädde --- till veck i dina ögon. En mörk ögonskugga i globlinjen kommer att orsaka ögon att synas mer infälld.

2 Dra en mellantoner skugga ovanför globlinjen. Använd en färg som karamell eller taupe. Lägg skuggan över ögonbrynsbenet för att minska betoningen av brynen och driva ögat framåt.

3 För ljus hy, öppnar upp djupt liggande ögon genom att svepa en kamel-färgad skugga över globlinjen. Marie Claire rekommenderar att du tillämpar en "penna tunn slägga vitt skimmer strax under valven" för att slutföra utseende.

4 Lägg till ett tunt lager av eyeliner, nära fransraden, för att göra dina ögon pop. Rita eyeliner vid basen av de övre och nedre fransarna för att ge ögonen mer definition. En känga av tjock eyeliner kommer att orsaka ögon att avta om den placeras på det övre ögonlocket.

5 Applicera en kontur nyans för att avsluta utseende. Lägg en mörkare ton till den yttre ögonvrån. Dra en kastanjebrun eller ljusgrå skugga till den yttre hörnet av fransraden, och sedan upp på hörnet av brynbenet. Sopa konturen skuggan under nedre fransraden för definition.

Tips

  • Ljusa toner skjuter, så lätt ögonmakeup ger ljus till ögonen.
  • Aldrig mörkare ögonlocken. Till exempel: om du använder svart eller mörkgrå ögonskuggor, djupt liggande ögon kan verka slutna och mindre.

  

Kommentar