Hur man fixar Grått hår

October 15

Hur man fixar Grått hår


Grått hår sker på grund av förlusten av dess pigment, som orsakas av stress, åldrande eller medicinering. Det kan fastställas genom att täcka den grå färgen med en annan hårfärg. Enligt Susan Craig Scott, författare till "The Hair Bible", den färg som används för att täcka grått hår bör inte vara mer än 1-2 nyanser ljusare än din naturliga hårfärg för att komplettera din hudfärg. At-home hårfärgnings kit finns på apoteket och skönhet leverans butik.

Instruktioner

1 Blöt håret i duschen, och päls håret från ändarna till rötterna med en inpackning. Låt inpackning på håret i 25 till 30 minuter, och skölj den ur håret. Djup konditionering håret förbereder den för en kemisk process och minskar risken för skador orsakade av färgning. En inpackning bör tillämpas på håret tre till fyra dagar innan färgning.

2 Täck händerna med latexhandskar för att skydda händerna från färgfläckar, och en del håret i mitten med ett brett tandad kam. Skapa en horisontell del som korsar mittdelen för att skapa fyra separata sektioner i håret. Placera en handduk över axlarna för att skydda din hud och kläder från hårfärgningsmedel.

3 Blanda färgen med byggherren, och försegla utvecklaren flaskan ordentligt. Vrid spetsen bort av utvecklare flaskan, och placera fingret över spetsen för att förhindra oavsiktliga utsläpp. Skaka flaskan kraftigt i 30 sekunder till en minut för att noggrant blanda hårfärgningslösningen.

4 Coat din gråa hår med färgen från rot till topp, med början från baksidan av huvudet och arbeta dig till fronten. Täck gråzoner först att maximera täckning, enligt L'Oreal plats.

5 Låt färgen att ställa in håret för den angivna bearbetningstiden som finns i bruksanvisningen och tvätta färgen från håret med varmt vatten. När all överflödig färg avlägsnas från håret, applicera schampo och skölj det ut.

6 Applicera schampo för att avlägsna eventuellt överskott produkt och tillämpa konditione creme till håret. Låt creme att stanna kvar i håret för fem till sju minuter, och skölj det ut. Forma håret som vanligt.

Tips

  • Testa hårfärg i en undanskymd plats innan färgning alla dina hår att få en uppfattning om den nödvändiga behandlingstiden och övergripande resultat.

  

Kommentar