Hur man färga håret blont med AT-Home Ingredienser

June 4

Hur man färga håret blont med AT-Home Ingredienser


Den första regeln när man försöker att färga ditt hår blont använder hushållsprodukter: Använd aldrig peroxid eller blekmedel. Detta absolut kommer att skada och steka ditt hår. När frisörer hänvisar till "blekning" hår, använder de en hår blekmedel gjord speciellt för detta ändamål. Med detta sagt, kan du säkert färga håret med hjälp av Kool-Aid. Det kan vara rörigt och kommer att ta längre tid än vanlig hårfärgningsmedel för att ställa in, men det fungerar. Du kan färga håret blont, eller vilken färg som helst av Kool-Aid regnbåge, med hjälp av säkra pulverförpackningar.

Instruktioner

1 Häll alla 10 paket av Kool-Aid i en stor skål. Obs: För långa eller mörkt hår, dubbla färgämnets Kool-Aid.

2 Tillsätt balsam till skålen med Kool-Aid en tesked i taget. Blanda det med en sked. Färgämnet bör vara konsistensen av en tjock pasta. Tillsätt mer balsam om blandningen är alltför klumpiga.

3 Dela upp håret i hälften (topp och botten). Använd en hår klämma för att fästa den övre delen av den delade hår.

4 Sätt pensel i färgen och belägga borsten. Applicera färgen till den nedre delen av håret.

5 Mätta hårslinga helt med Kool-Aid färgämne genom strök den belagda pensel på dina hårstrån.

6 Släpp den övre delen av håret. Upprepa därefter steg 4 och 5 på den övre behållaren.

7 Samla alla dina hår till toppen av huvudet, dra den till en bulle och säkra med hästsvans innehavaren (om möjligt).

8 Sätt en hår mössa på över håret och huvudet. Låt färgen i håret i 10 timmar (eftersom detta inte är "riktiga" hårfärgningsmedel behöver en mycket längre tid att ställa in). En hår mössa kan köpas på någon skönhet leverans butik.

9 Tvätta håret tills vattnet är klart. Stil som vanligt.

Tips

  • Om du har mörk blont hår och vill höjdpunkter: Fyll en sprayflaska med åtta uns av vatten, fyra uns av verklig citronsaft och två matskedar av kamomillte. Mätta håret med spray och sitta ute i solen hela dagen lång. Citronsaft och te kommer att bidra till ut naturliga blonda höjdpunkter.

  

Kommentar