Motell nära Bushkill, Pennsylvania

January 1

Motell nära Bushkill, Pennsylvania


Bushkill är hem för Bushkill Falls, en sekvens av åtta vattenfall i Pocono Mountains i nordöstra Pennsylvania. Fallen är på privatägd mark, men den vilda landskapet är väl värt kostnaden för införsel. Om du kommer till Bushkill att se forsande vatten som dyker nonstop för 100 fot, kommer du också vara glad att hitta flera Motell i området är redo att ta emot dig.

Budget Host Inn Stroudsburg

Budget Host Inn är i Stroudsburg, 14 miles från Bushkill. Det är en utan krusiduller Motell som erbjuder mer än vanliga bekvämligheter: internet, TV, hårtork och en radio. Hotellet serverar också en daglig kontinental frukost och ger tillgång till en utomhuspool. En restaurang intill är ett alternativ för dina andra måltider. Om du föredrar, andra matställen finns inom gångavstånd i centrala historiska Stroudsburg. Skidbackarna är 12 miles away och Pocono Nascar Raceway är 20 miles away.

Budget Host Inn Stroudsburg
100 Park Ave.
Stroudsburg, PA 18360
570-424-1771
budgethost.com/

Budget Inn i East Stroudsburg

East Stroudsburg är 12 miles från Bushkill. Budget Inn East Stroudsburg har en AAA tre-diamond betyg. Det är nära till East Stroudsburg University, Sanofi Pasteur och Pocono Medical Center. Skidåkning är bara 15 minuter bort. Både vanliga rum och sviter finns, med några arealuttag för gäster som reser med husdjur. Standardrum har höghastighetsanslutning till Internet och kabel-tv medan deluxe rummen i rummet kylskåp, badprodukter och en plasma-TV. Suites har bubbelpooler, våta barer, mikrovågsugn och kaffebryggare. JR: s Grill & Salad Bar är inne i hotellet som serverar en frukostbuffé, lunch och middag.

Budget Inn i East Stroudsburg
320 Greentree Dr.
East Stroudsburg, PA 18301
800-233-8144
poconobudgetinn.com/

Howard Johnson Inn - Bartons / Poconos Area

Nitton miles från Bushkill är staden Bartons, där denna Howard Johnson Inn ligger. Motellet ligger också nära Camelback Ski Resort och Mount Airy Casino. Rummen har vanliga bekvämligheter som inkluderar en klockradio, hårtork, kabel-tv och höghastighetsanslutning till Internet. De är också utrustade med ett kylskåp och mikrovågsugn. Dessutom erbjuder hotellet ett gym, en inomhuspool och en barn spelrum. På plats restaurang, Serengeti, serverar frukost och middag varje dag och har rumsservice. Husdjur är inte tillåtna.

Howard Johnson Inn - Bartons / Poconos Area
63 Route 611
Bartons, PA 18321 USA
570-424-6100
hojo.com/

Quality Inn

Stroudsburg, ca 25 minuter från Bushkill, har en Quality Inn Motell utanför Interstate 80 i Pocono Mountains. Det är 3 miles från East Stroudsburg University och några minuter från Camelback och Shawnee skidområden. Downtown historiska Strouds är också inom gångavstånd, där du kan hitta shopping, restauranger och nattklubbar. Andra aktiviteter i närheten inkluderar ridning, forsränning och vandring. Inne i hotellet, erbjuder en uppvärmd inomhuspool, gym och bastu. På vardagar kan gästerna också behandlas med en kontinental frukost och tidningen. Alla rum är anslutna till Internet, har hårtork och kabel-tv. Vissa har också balkong och en bubbelpool. Husdjur är tillåtna.

Quality Inn
1220 West Main Street
Stroudsburg, PA 18360
570-420-1000
qualityinn.com/


  

Kommentar