Hur du håller din nagellack på längre

April 27

Hur du håller din nagellack på längre


Välpreparerade naglar är viktigt om du vill göra ett gott intryck. Rätt nyans av nagellack kan förbättra hur dina händer och fingrar ser. Däremot kan felaktigt ansöker nagellack få den att chip i förtid. Eftersom få professionella manikyr kan bli kostsamt, ge dig själv en manikyr. För att fortsätta med nagellack sista, måste du skapa en ordentlig grund för att hålla sig till, använda rätt appliceringsteknik och rätt produkter.

Instruktioner

1 Rengör naglarna med en ren tandborste eller nagelborste, vatten och mild tvål. Borsta under och över naglarna med en sågning rörelse för att avlägsna all olja och produktrester.

2 Dra en bomullstuss indränkt med en acetonbaserad nagellacksremover över dina naglar. Uttagaren eliminerar all fukt från naglarna.

3 Forma naglarna med en nagelfil. Flytta filen i en riktning över kanten av nageln. Fil från ena sidan till den andra, lyft upp filen och föra den tillbaka till början arkivering punkten. Undvik att göra en back-och-tillbaka rörelse eftersom detta kan dela naglarna och orsaka nagellack till chip.

4 Applicera ett lager av baslack på dina naglar. Applicera kappan över hela nageln yta, längs kanten av nageln och under nageln. Vänta minst tre minuter så basbeläggningen kan torka. Baslack följer bättre att naglarna än nagellack gör, och det skapar en bas för din nagellack att följa.

5 polska dina naglar med ett skikt av färg. Applicera färgen i tre slag över nagelytan; ett svep i mitten, en på vänster sida av nageln och en på höger sida. Svep lacket längs kanten av spiken och under nageln. Vänta fem minuter för att låta polska torka.

6 Applicera ett andra skikt av nagellack på ett liknande sätt.

7 Seal din nagellack med ett skikt av täckfärg, över och under nageln och längs kanten av nageln. Vänta en halvtimme att låta din polish torka. Undvik värme från varmvatten, bastu eller blåser på dina naglar i 12 timmar eftersom värme mjukgör din polska och får den att smeta.

8 Applicera ett andra skikt av täckfärg 24 timmar senare för extra skydd av din nagellack.

9 fukta nagelbanden med nagelbandsolja varannan dag. Massera in oljan i nagelbanden för att hålla dem mjuka och för att förhindra uttorkning. Torra nagelband kan orsaka nagellack chip i förtid.

Tips

  • Undvik blötläggning naglarna innan ansökan dem. Vattnet sväller upp dina naglar och när de krymper tillbaka till sin normala storlek, kan din polska split, skal eller chip i processen.

  

Kommentar