Hur Cook Marinated Beef

February 25

Hur Cook Marinated Beef


Du kan marinera någon nedskärning av nötkött som tenderloins, stora stekar och biffar. Marinering fungerar särskilt bra med hårdare typer av nötkött, inklusive flank, kjol, runda och njurtapp eftersom marinaden bryts ner muskelfibrer. För bästa resultat, marinera nötkött i flera timmar innan matlagning det att låta smakerna till fullo penetrera och möra köttet.

Instruktioner

1 Gör en nötkött marinad med din favorit ingredienser, såsom soja eller Worcestershire sås, rödvinsvinäger och en mängd olika örter och kryddor. Häll marinaden i en stor återförslutningsbar plastfryspåse eller påsar, beroende på hur mycket nötkött du förbereder. Spara lite extra marinad i en separat plastpåse som ska användas för tråckla.

2 Placera nötkött i påsen av marinaden. Förslut påsen och skaka det att grundligt belägga kött. Förvara nötkött i kylskåp över natten eller upp till 24 timmar.

3 Värm ugnen till 425 grader F. Ta bort nötkött från påsen och kassera marinaden. Överför nötkött i en nonstick långpanna. Placera långpannan på ugnens centrum rack.

4 Ös köttet med marinaden flera gånger under tillagningen. Kontrollera nötkött temperatur genom att sätta in en omedelbar läsa mattermometer i den tjockaste delen av köttet för att säkerställa den önskade nivån av doneness. Medellång-sällsynta nötkött bör kokas till 145 grader F, för medelstora nötkött, koka till 160 grader F och välgjord nötkött tillagas till 170 grader F.

Tips

  • marinera alltid nötkött i kylskåp för att förhindra skadlig bakterietillväxt och aldrig återmarinaden.
  • Undvik att använda aluminiumfolie eller aluminiumbehållare när marinering nötkött. Nötkött kommer att förstöra som ett resultat av den kemiska reaktionen mellan den marinad och aluminium.

  

Kommentar