Typer av fåglar som påträffats i New Mexico

June 22

Typer av fåglar som påträffats i New Mexico


Från Roadrunner till rubintyrann, New Mexico har ett stort utbud av fåglar att observera och njuta. Det finns 486 arter som finns i New Mexico, och det finns många bra ställen att gå fågelskådning, inklusive Carlsbad Caverns National Park och Guadalupe Canyon. Några sällsynta fåglar såsom rödstjärtsskogssångare och blåhäger har även setts i New Mexico. New Mexico Ornithology Society och Audubon New Mexico är dedikerade till forskning, bevara och titta på fåglar i New Mexico.

Greater Roadrunner

Roadrunner är den statliga fågeln av New Mexico. Det är ett botten fågel som har en kort svans och en lurvig krön. Roadrunner livnär sig på små byten, såsom ormar och skorpioner. Det kommer också att gå in i fågelhus och byte på småfåglar. Den roadrunner inte behöver dricka en stor mängd vatten; det kan få vattnet den behöver från vatteninnehållet i sitt byte. Roadrunner är känd för att köra snabbt, och det har varit känt att nå hastigheter på upp till 19 miles per timme.

Black-throated Sparrow

Den svartstrupig sparv är en öken fågel som livnär sig på insekter. Det strövar marken istället för perching eller flygande när vi letar efter mat. Det är grå med en svart hals och några vita tecken på dess ansikte och svans. Den svartstrupig sparv är extremt försiktig från häckande tills deras ägg läggs, hålla inkräktare borta från ett stort område tills inkubation börjar. Befolkningen i svartstrupig sparv krymper i USA eftersom dess mark att invaderas av stadsutveckling.

vermillion Flycatcher

Vermillion flugsnappare är en liten fågel som bor i skurar i New Mexico. Hanen har en klarröd huvud med en mörkbrun kropp och vitt spets svans. Den övre delen av den kvinnliga är gråbrun, med en vit strimmig bröst och en orange färg på den nedre svansen. De bor i skogen och livnär sig på insekter. Ett intressant faktum om den manliga rubintyrann är att de tillbringar större delen av sin tid uppflugen på en gren, bara lämna sin plats ibland för att leta efter mat. Hanen har också varit känt att få kvinnliga fjäril att initiera parning.

Bågnäbbad Härmtrast

Den Bågnäbbad Härmtrast finns en stor sångfågel som lever i ett område av livsmiljöer. Det är gråbruna med en lätt böjd räkning. Det är den vanligaste av de härmtrast fåglar. Den Bågnäbbad Härmtrast bor i tagg borsten där kaktus närvarande och i semi-skogsområden runt städerna. Den Thrasher livnär sig på insekter.

Cassins kungstyrann

Den Cassins kingbird är en bullrig fågel som är lätt att upptäcka på grund av dess mörkgrå huvud och bröst och vita kantad svart svans. Magen delen av kingbird är gul. De äter insekter och finns i öppna skogsmarker. De häckar högt i träd och jaga genom swooping ner från sina sittpinnar att rycka insekter från marken.


  

Kommentar