Marriot hotell i New York

November 14

New York lockar besökare till sin världsklass museer, Broadway och Fifth Avenue shopping. Oavsett dina intressen är, är du tvungen att hitta något du gillar i landets största stad. Ta en promenad genom Central Park, äta ett ägg roll i Chinatown eller titta på en opera vid Metropolitan Museum of Art. Sätt din Marriott belöningar kort till god användning i New York genom att stanna vid en av stadens många Marriott hotell.

New York Marriott Marquis

New York Marriott Marquis i livliga Times Square är den perfekta platsen för alla dina sightseeing. Inom gångavstånd från hotellet är Broadway Theater District, Radio City Music Hall, Rockefeller Center och Fifth Avenue butiker.

Den 49-story, 1892-rums hotell har moderna rum med badrum i marmor. Höghastighetsanslutning till Internet finns tillgänglig gratis i allmänna utrymmen och en daglig avgift i rummen. Hotellets 4000 kvadratmeter gym har utsikt över centrala Manhattan skyline. Hotellet har sex restauranger på plats, bland annat The View, en roterande takrestaurang.

New York Marriott Marquis
1535 Broadway
New York, NY 10036
(212) 398-1900
marriott.com/hotels/travel/nycmq-new-york-marriott-marquis

New York Mariott Down

New York Marriott Downtown ligger i stadens finansdistrikt nära Wall Street, New York Stock Exchange, World Trade Center och South Street Seaport. Färja rider i lagen om frihet och Ellis Island ligger inom gångavstånd.

Hotellets 497 rum har 300-thread-count linne och badrum i marmor. Hotellet har ett businesscenter och ett gym på plats. Njut av en drink i hotellets 85 West bar, med 13 storbilds-HDTV.

New York Marriott Downtown
85 West Street på Albany Street
New York, NY 10006
(212) 385-4900
marriott.com/hotels/travel/nycws-new-york-marriott-downtown

New York Marriott East Side

New York Marriott East Side på Manhattan ligger nära FN, Rockefeller Center, Central Park och St Patricks Cathedral.

De 729 moderna rummen har platt-TV, höghastighetsanslutning till Internet och en arbetsstation. Bekvämligheterna inkluderar ett gym på översta våningen, barnpassning och företagscenter. Frukost serveras på på plats Shelton Grille, eller njuta av en cocktail i den chica lobbybaren.

New York Marriott East Side
525 Lexington Avenue vid 49th Street
New York, NY 10017
(212) 755-4000
marriott.com/hotels/travel/nycea-new-york-marriott-east-side

Courtyard New York Manhattan / Fifth Avenue

Courtyard New York Manhattan / Fifth Avenue är en Mariott boutiquehotell som ligger nära Fashion District och andra turist hotspots, inklusive Times Square, teaterdistriktet Broadway och Empire State Building.

30-våningshotell bara innehåller sju rum per våning för en avkopplande och lugn miljö. De moderna rummen har kostnadsfri höghastighetsanslutning till Internet, kaffe och te, skrivbord och badrum i marmor. Ett gym ligger på plats, liksom fisk- och skaldjursrestaurang Salmon River.

Courtyard New York Manhattan / Fifth Avenue
3 East 40th Street
New York, NY 10016
(212) 447-1500
marriott.com/hotels/travel/nyces-courtyard-new-york-manhattan-fifth-avenue


  

Kommentar