Kan en gryta med Biscuit Crust kylas över natten innan bakning?

November 13

Kan en gryta med Biscuit Crust kylas över natten innan bakning?


En av fördelarna med grytor är deras bekvämlighet. Du kan portion kokta grytor och frysa dem för snabba måltider, eller så kan du göra dem i förväg och frysas dem okokt. Sedan kan du baka dem på din fritid. Om en av dina favoriter har ett kex skorpa kan du hålla det över natten i kylskåp.

bekvämlighet

Kex göra en mycket älskad ackompanjemang till måltider, och införliva din favorit kex recept i form av en skorpa är en intelligent genväg. Om du gör din måltid i förväg, är det bara meningen att förbereda kex i förväg också. På så sätt hela skålen kan komma ut ur kylskåpet och gå in i ugnen, och du kommer att hålla både prep tid och din rensning till ett minimum.

den Crust

Kex skorpa gör ett antal bra saker för en gryta. Till att börja med, täcker gryta med en skorpa gränser avdunstning och håller resten av måltiden från att torka ut. Om du tryck försiktigt degen till kanterna av den gryta, kan skorpan bidra till att förhindra fyllningen kokar över och nedsmutsning ugnen. Det bidrar också till det visuella och kulinariska överklagande av en maträtt, vilket ger en gyllene topping och en mängd olika kontrasterande texturer för att gå med grytan och dess sås.

Välja din Dough

Den typ av kex deg du använder avgör hur framgångsrik din kylda skorpa kommer att bli. Bakpulver kex, vare hemgjord eller lagra-köpt, är ett dåligt val eftersom soda kommer att förlora sin jäsnings makt över natten. Bakpulver kex är ett bättre val, eftersom moderna dubbelverkande bakpulver inte genererar full jäsnings kraft tills den når värmen i ugnen. Om du använder en torr blandning eller kyld kommersiell deg, kontrollera märkningen för att se om den innehåller dubbelverkande bakpulver. När du är osäker, kontrollera tillverkarens webbplats eller konsument hotline. Till exempel, Pillsbury s FAQ förklarar att dess kex degar inte kommer att stiga om den öppnas och kylskåp över natten.

några tips

Du kan göra några saker för att få en bättre och mer konsekvent resultat. Det viktigaste är att kyla de återstående ingredienserna i grytan ordentligt innan du lägger i jordskorpan. Om fyllningen är varmt, eller ens varm, kommer kex skorpa vara mjuk och mosig på botten av den tid det är bakat. För bästa resultat, ta hand att rulla eller klappa i jordskorpan i den jämnaste tjocklek du kan hantera. Det hjälper till att jämna toppen av fyllningen innan du lägger till skorpa. Skär några små hål för ånga för att ventilera, eller göra skorpan genom att skära individuella kex och ordna dem över grytan med små utrymmen i mellan.


  

Kommentar