De bästa hotellen i Philly

March 19

De bästa hotellen i Philly


Philadelphia har en rik kulturhistoria, och var vid ett tillfälle, den näst största staden i det brittiska imperiet. Dess arkitektur är en charmig blandning av koloniala och moderna stilar. Philadelphia har 152 stadsdelar, även om många av de bästa hotellen väljer att basera sig i Center City. Härifrån kan besökarna enkelt nå många av kultur, sport och utbildnings attraktioner.

Hotel Palomar

Hotel Palomar ligger i hjärtat av downtown Philadelphia nära en rad restauranger, barer och butiker. Förutom att vara miljövänliga, hotellet elegant och sammanhållet dekorerad med uppmärksamhet på detaljer --- vilket framgår av den ursprungliga teckningen i hissar. Var och en av hotellets 230 rum har trådlöst internet, telefon, kabel-tv, minibar, kassaskåp och strykmöjligheter. Bekvämligheterna inkluderar gratis kaffe från lobbyn, ett businesscenter, gym och restaurang. Närliggande attraktioner inkluderar Mutter Museum, Rittenhouse Square Park och Gamla Stan i Philadelphia.

Hotel Palomar

117 South 17th Street

Philadelphia, PA 19103

1-888-725-1778

hotelpalomar-philadelphia.com

Alexander Inn

Alexander Inn är ett boutiquehotell som ligger i en sju våningar historisk byggnad i Center City Philadelphia. Hotellets 48 rum är rymliga och inkluderar trådlöst internet, safe, badrum, minibar och kabel-TV. Gästerna har även möjlighet att njuta av en stor kontinental frukost och även gratis toalettartiklar och hotellets gym. Den vänliga personalen erbjuder besökare insiderinformation om de bästa platserna att besöka i Philadelphia och det är en historisk rundtur i staden som lämnar från utanför hotellet. I närheten finns teatrar, antikaffärer och nattlivet i bohemiska South Street.

Alexander Inn

301 South 12th och Spruce Street

Philadelphia, PA 19107

1-215-923-3535

alexanderinn.com

Sofitel Philadelphia

Sofitel Philadelphia Hotellet är utformad för att återspegla modern fransk elegans och ligger i Philadelphias French Quarter. Vart och ett av hotellets rum har tillgång till trådlöst Internet, en minibar och ett badrum i marmor. Bekvämligheterna inkluderar Chez Colette brasserie och La Bourse bar och lounge. Närliggande attraktioner inom gångavstånd från hotellet inkluderar Franklin Institute of Science, Independence Visitor Center, Liberty Bell och Philadelphia Museum of Art.

Sofitel Philadelphia

120 South 17th Street

Philadelphia, PA 19103

1-215-569-8300

sofitel.com


  

Kommentar