Hur man mäter en hundlucka Storlek

October 18

Pet dörrar är en underbar uppfinning för både hundar, katter och deras mänskliga följeslagare, vilket gör det lätt för husdjur att komma in och ut ur huset om de är ensamma eller inte är hemma. Doggie dörrar låta våra hundar en frihet att lämna huset för trädgården, terrass eller uteplats om dörrarna är för tung eller öppningen är alltför snäv. Det är fantastiskt hur stor hund kan passa även den lilla vovve dörren, men att kunna betyder inte att det är rätt passform.

Instruktioner

1 Mät den bredaste delen av din hund och tillsätt lite till det. Detta kommer att vara öppningsbredden av dörren. För att hitta höjd, mäta från toppen av axlarna till bröstet precis bakom frambenen. Mäter inte hela vägen ner till tassarna. Dörren behöver inte vara så lång.

2 Wedge öppna ett inre hus dörren öppningsbredd och blockera öppningshöjden börjar strax ovanför ditt husdjur axel och ringa ditt husdjur igenom. Hundar anka huvudet som de driva öppna sin hund dörren och steg genom det, så helst bör du installerar hundlucka med toppen av öppningen precis ovanför ditt husdjur axel. Så länge din hund eller katt kan öppna dörren och ta sig igenom bekvämt, kommer alla positioner vara OK.

3 Bestäm vilken typ av hund dörr du vill installera. Alla dörrar öppna åt båda hållen så hunden kan komma och gå, och nära efter din hund gått igenom. Vissa använder magneter för att hålla dem stängda och några arbetar med en fjäder. Hund dörrar har ett lås eller nära-off lock för att hålla ditt husdjur in eller ut. Det finns även en del elektroniska dörrar som bara öppna och stänga för ditt husdjur medan hon bär hennes speciella krage. Detta hjälper till att hålla critters ut om det är ett problem.

4. Tänk där dörren kommer att placeras och om du behöver hjälp med installationen. Det finns olika dörrtyper för skärmar, skjutbara glasdörrar, trä dörr och väggar. Har din hund gå ut ofta? Är hon en hög energi hund? Om så är fallet, kommer en metallram vara kraftigare. Om du har en låg-energi husdjur, om dörren är för inomhus, rum till rum, och du befinner dig i ett tempererat klimat, kan en plastram fungera för dig.


  

Kommentar