Nyårsafton utflykter i Pennsylvania för Par

June 15

Nyårsafton utflykter i Pennsylvania för Par


Medan de flesta människor förknippar nyårsafton i nordöstra USA med New York City och kula i Times Square, har Pennsylvania sin egen ta på firandet. Vare sig du är ute efter att festa hela natten i Philadelphia eller söker efter en lugn och romantisk semester, Pennsylvania erbjuder en mängd olika sätt för par att ringa in det nya året.

Philadelphia

Även New York har den berömda bollen falla, staden broderlig kärlek har sin egen fest med en stor fyrverkeri längs Delawarefloden vattnet. På grund av det kalla vädret i januari, kan det vara bäst att titta på fyrverkeriet från inuti ett hotell. Det finns en mängd olika hotell med utsikt över vattnet erbjuder nyårsafton paket som kan innehålla extramaterial som middag, en flaska champagne eller uppgraderingar till ett rum med en strömvirvel. Hyatt Regency Philadelphia och Sugarhouse Casino är två av de mest välkända hotell med utmärkt utsikt över vattnet, men det finns många fler.

poconos

Pocono Mountains erbjuder en lugn, romantisk semester för par som vill undvika högljudda barer och fester. Förutom att vara ett populärt skidåkning och snowboard destination, flera orter, såsom Paradise Stream, Cove Haven, och Pocono Palace erbjuder romantisk getaway paket. Dessa paket erbjuder extrafunktioner som par kommer att njuta såsom i sviten bubbelpooler, all inclusive alternativ och frukost på sängen.

Amish Country

Lancaster County, Pennsylvania, kallad "Amish land" efter den religiösa sekt som ursprungligen fast i området, erbjuder många pittoreska platser för par att ringen i det nya året. Regionen är fylld med stugor, värdshus och bed-and-breakfast anläggningar som familjen ägs och drivs. De erbjuder en lugn paus från nyårsafton ståhej och en uppsjö av romantiska paket, inklusive spa och fyra-rätters middagar, finns tillgängliga.

Hershey

Hershey, Pennsylvania, uppkallad efter den berömda chokladföretag, erbjuder varierad underhållning för ett par getaway. Hershey Park är inredda för helgdagar och Hersheys Chocolate World är öppen för besökare. Par kan bo på Hershey Lodge eller Hotel Hershey, som erbjuder ett spa med chokladbaserade behandlingar och en "tyst rum." Börjar runt 9:00 på nyårsafton, parken erbjuder levande underhållning, inklusive radiovärdar, musiker och andra artister. Vid tolvslaget, har Hershey sin egen version av kula, när en stor skala Hershey Kiss stiger i luften, följt av ett fyrverkeri.


  

Kommentar