Hur man lägger upp håret med hårnålar i en hästsvans

February 1

Hästsvans ger dig en flexibel, enkel frisyr som håller håret ur ansiktet. Du kan också experimentera med olika stilar av hästsvansar. Använda hårnålar gör att du får en hästsvans utan ett elastiskt hår slips. Det ger också hästsvans ett annorlunda utseende. Följ instruktionerna nedan för att sätta håret i en hästsvans med hårnålar.

Instruktioner

1 Samla håret i ena handen vid positionen på huvudet där du vill att hästsvans vara.

2 Smooth håret med den lediga handen, placera den på håret nära hårfästet och köra det över ditt hår till hand som håller hela håret.

3 Ta håret med handen du utjämning håret med och sedan upprepa steg 2 med den lediga handen. Fortsätt utjämning håret på detta sätt tills du är nöjd med utseendet på ditt hår.

4 Använd en pensel för att jämna håret vidare, om det behövs. Kör borsten över håret på samma sätt som du jämnas den med händerna.

5 Linda en liten del av håret som är den längsta runt basen av hästsvans du håller i handen.

6 Tuck slutet av denna lilla del som du virad runt hästsvans i hästsvans.

7 Säkra håret med hårnålar, placera dem mest under din hästsvans. Korsa hårnålar över varandra för att säkerställa en fast hästsvans.

8 Wrap mer hår runt hästsvans, vid behov, för att säkra den vidare eller att dölja hårnålar.

Tips

  • Använd hårspray för att tämja frissigt hår. Spraya direkt på håret, eller spraya det i dina händer och köra dem över håret.
  • Om du inte kan säkra håret med bara hårnålar, kan du använda ett elastiskt hår slips för att hålla hästsvans på plats. Sedan wrap bitar av håret runt slips och bobby stift bitarna på plats för att täcka håret slips.

  

Kommentar