Hur man ansöker silikon till en peruk cap

September 10

Hur man ansöker silikon till en peruk cap


Locket på en peruk är basmaterialet till vilket håret, verkliga eller syntetiska, är fäst. Applicering av silikonbaserade lim för att locket håller peruk på plats, hålla din naturliga hår platt och göra peruk applikation som mycket lättare, förutom att förhindra pinsamma skift och felinriktning.

Hud och hår Prep

För att göra din peruk sitta korrekt på huvudet - och stanna där - måste du först förbereda sin omgivning. Först drar håret tillbaka så hårt som det går. Fäst den med hårnålar eller ett hår slips, beroende på din peruk och det utseende du vill. Trimma eller raka bort någon baby hår nära hårfästet, eftersom du inte vill att de visar mot en peruk av en potentiellt annan färg. Slutligen, torka din panna med alkohol eller sammandragande, banar väg för silikonadhesiv att få en fast grepp.

Håll Skyddad

Applicera en hudskyddsmedel - tillgänglig från det ställe där du köpte din peruk eller från de flesta större apotek - längs det område där du vill att locket för att sitta. Detta är särskilt viktigt om du råkar ha känslig hud. Om du vill testa silikonadhesiv först, tillämpa lite på biceps område, lämnar den på plats för åtminstone en dag. Om inget utslag eller röd fläck börjar bildas efter 24 till 36 timmar, är du förmodligen i klartext.

få Sticky

Använda en bomullstuss för att tillämpa isopropylalkohol till det område där den adhesiva eller bandet kommer att placeras. Detta tar bort överflödig smuts och olja från området, att säkerställa god vidhäftning. Använd en makeup borste för att applicera silikonlim runt området vid hårfästet där locket kommer att lägga. Vissa lim behöver för att få klibbig först - kolla anvisningarna på baksidan av burken eller flaskan innan ansökan - dra sedan på din peruk. Göra finjusteringar på locket, placera sömmen vid hårfästet och visuellt rikta den horisontellt med dina ögonbryn och tryck i ytterkanten av locket. Du kan också ta extra säkerhetsåtgärder, såsom att tillämpa peruk band på strategiska platser som behövs.

peruk Avlägsnande

Silikon lim varar normalt cirka sex veckor. När du vill ta bort peruken, måste du göra det med hjälp av en specialiserad lim remover. Applicera remover genom att spraya den frikostigt över kanten av locket, där den är kopplad till limmet och huvudet. Vänta några minuter för limmet att mjukna. Skala tillbaka kanten lätt med mer remover direkt till sammanfogade med bomullspinnar. Du vill bara lim kvar på dig, inte själva locket. Detta gäller även när du tar bort peruker. Klipp ut sömmar om du gjorde detta. Dra av locket, inklusive band du kan ha tillämpats. Om du lyckas, kommer inget lim kvar i locket på väven.


  

Kommentar