Hur man kan stoppa en extern hund från att skälla på natten

July 14

Humana statistik samhället visar att hundar som anses "utanför hundar" tenderar att drabbas mycket mer stress än inner hundar eftersom de känner separerade och isolerade från deras "pack" (din familj). Detta leder ofta till allvarliga skällande problem, särskilt på natten när hundens instinkter säger honom att komma in hans håla med sin pack kamrater. Även den bästa lösningen är att ta med din hund inomhus, detta är ibland inte ett alternativ. Du kan stoppa problem skälla, men det kommer att kräva vissa ordinarie tid och ansträngning från din sida.

Instruktioner

1 Ge din hund en håla. Detta bör vara en trygg, säker och väderhundkoja. Det bör vara bekväm inuti, och du kan göra din hund känns som om du är i närheten genom att placera en tröst objekt såsom en av dina gamla, slitna, otvättade skjortor eller byxor, i huset tillsammans med några andra stoppning objekt.

2 Se till att din hund är att få massor av motion. Under dagen, kan din hund inte skälla eftersom han har saker att titta på och interagera med. Men om han inte är trött på natten, kommer han bli uttråkad och börja skälla. Koncentrerad, hård speltid som fetch, jogging eller traditionella jaga rätt innan sängen kommer att hjälpa din hund sover och få honom till en vana att gå till sängs efter hans kväll stoja.

3 Ge underhållning medan du är borta. När du går till sängs på kvällen, känns din utanför hund som om du har kvar. Hon kan vara uttråkad eller ensam. Hund leksaker kan ge distraktion för henne om hon inte kan sova och kan förhindra skällande.

4 Ge din hund några artificiella företag. Vissa djur svarar bra på en stoppad eller på annat sätt skyddas "vitt brus" tillverkare som en radio i eller i närheten av sin kennel. Det gör dem att känna sig mindre ensam. Men se till att det inte finns några sladdar för ditt husdjur att tugga eller att han kunde bli allvarligt skadad.

5. Undvik kedja eller binda din hund. Detta är det snabbaste sättet att skapa ett allvarligt problem bark med aggression problem och alla typer av stress och fobier som leder till kronisk och även patologiska skällande.

6 Lär din hund "tyst" kommandot. Under dagen eller på kvällen, utlösa skällande med hjälp av en dörrklocka eller andra stimuli. När hunden skäller, hålla en fest framför näsan och säga "tyst". När hon slutar skälla att sniffa behandla, ge det till henne och berömma henne frikostigt. Upprepa processen tills hunden kan vänta en lång tid för att behandla och så småningom kommer att sluta skälla på kommando utan incitament en behandling alls. Du kan använda kommandot på natten för att hjälpa din hund lära sig att inte skälla.

Tips

  • Den tysta Kommandot fungerar bäst för utomstående hundar som skäller på saker. Om din hund skäller, därför att han är ensam eller orolig, är mindre sannolikt att vara effektiv tyst kommandot.

  

Kommentar