Hur man gör färgat nagellack

September 1

Hur man gör färgat nagellack


Med några flaskor nagellack kostar uppåt på $ 12 eller mer, är det klokt att hitta sätt att öka dina färgval utan att bryta mot banken. Du kan anpassa din nagellack genom att lägga pulver pigment till billig genomskinligt nagellack. Dessa pigment kan komma från gamla ögonskuggor, rouge eller mineralpulver, och du kan blanda dem i en mängd olika kombinationer för att göra en färg som är unikt din. Du kanske redan har det mesta du behöver för att göra färgade nagellack hemma.

Instruktioner

1 krossa en liten mängd av ögonskugga / rouge / pigment och placera den i behållaren. Helt pulverisera pulvret så att inga klumpar är närvarande.

2 Häll genomskinligt nagellack lite i taget till behållaren. Använd en pensel för att blanda den polska och färg tillsammans. Tillsätt mer ögonskugga / rouge / pigment om du vill att färgen att bli mer framträdande.

3 Applicera nyligen färgade polska till dina naglar med hjälp av borsten från den klara polska flaskan. Placera locket på den nya färgade nagellack när du är klar. Helt tvätta bort borsten från den klara polska och returnera den till flaskan om du har klar polish vänster.

Tips

  • Lägg gnistan till nagellack genom att blanda mycket fin glitter innan borsta polska på naglarna.
  • Om lacket kommer i kontakt med kläder, kommer det att få fläckar.

  

Kommentar