Hur man gör en hund Purse

January 27

Göra en påse eller väska för att bära din hund i är en rolig uppgift som också kan vara mycket användbar. Denna hund handväska är en trevlig tillbehör som hjälper dig att bära din lilla hund runt händerna fria.

Instruktioner

Processen

1 Mät din hund. Dess storlek kommer att avgöra storleken på väskan. Du kommer att behöva se till att din hund kommer att kunna passa i handväskan bekvämt. Bestäm höjden (som börjar med huvudet), längd och bredd på din hund. Den höjd, längd och bredd av hunden handväska bör vara fyra inches längre och högre än hundens mätningar.

2 Klipp ut ditt material. Behöver du två sidostycken som är höjden och längden på hund (plus fyra inches) och två botten bitar som är bredden och längden på hund (plus fyra inches). Klipp din plast eller kartong för att matcha bredden och längden på hunden.

3 Vik bottenkanterna av sidopanelerna en halv tum över och järn platt. Också vika alla kanterna på de två bottenpanelerna en halv tum över och järn platt.

4 Pin de två nedersta bitarna lämna en kant öppen.

5 Sy bottenpanelerna tillsammans (där tyget är låst) och vända den nedre panelen inifrån och ut, och se till att fållen blir vänt på insidan av den nedre panelen.

6 Placera kartong eller plast i mitten av den nedre panelen och sy den återstående öppna kanten stängs.

7 Sy varje sidopanel till höger och vänster sida av den nedre panelen.

8 Klipp ut din nät för att göra de andra sidorna av väskan. Du behöver två triangulära nettning paneler, och de kommer att behöva mäta så hög som de två sidopanelerna och lika bred som fem inches (plus lägga en tum runt triangeln för sömsmån) .Du kan ge de triangulära panelerna ett till två-tums platt topp så att de inte kommit till en punkt.

9 Sy den bredaste delen av netting paneler till undersidan av handväskan och sidorna av triangulära panelerna till sidovinylskivor. Kontrollera att den övre delen av påsen är öppen och inte sys fast.

10 Följ instruktionerna med blixtlåset och sy till toppen av väskan.

11 Använda sladd, tar ca 6 till 10 inches och hand sy det på insidan av påsen. Bifoga ditt koppel spärren på insidan av väskan via sladd. Detta kommer att fungera som en fastsättningsanordning och gör att du kan ansluta handväskan till hundens halsband.

12 Använda vinyl tyg, skär två axelband som kommer att vara bekvämt för dig att bära. Sy dessa remmar till toppen och botten av sidopanelerna på påsen. Lägg ett band rosett om så önskas.

Tips

  • Färg samordna dina netting och vinyl tyger förbättrar utseendet på väskan.
  • Denna hund handväska är avsedd för hundar inte tyngre än 15 pund. Använder det för större hundar kan leda till skador på dig eller ditt djur.

  

Kommentar