Hur man ser Tan utan att gå i solen

March 7

Hur man ser Tan utan att gå i solen


Det är ingen hemlighet att de flesta av oss ser bättre ut med en solbränna. Men då solen är mer kraftfull än någonsin dessa dagar, och kan mycket mer hudskador än under tidigare år. Här är några enkla steg för att få den sommaren glöd utan de skadliga solstrålarna.

Instruktioner

1 Köp en flaska själv Lotion på ditt lokala apotek. Var noga med att matcha nivån på tan till tonen i huden. Tillämpa detta jämnt varannan dag för att uppnå utseendet på en året runt sommar glöd. En del av dessa själv garvare är avsedda för ansiktet, och vissa är bara din kropp, så du kan behöva köpa två olika slag. De är billiga men, och en flaska räcker långt.

2 Överväg att använda en bronzer. Bronzer kan appliceras på ansiktet med en makeup borste om det är i pulverform, eller med fingret om det är i flytande form. Du kan använda bronzer ensam eller i förening med en egen sol. Återigen, se till att matcha bronzer till din hudfärg. Många makeup företag gör flytande bronzers för män, så håll utkik för det också!

3 Komma besprutas. Sprayen eller airbrush tan är en ganska ny uppfinning som verkligen påskyndar garvningsprocessen. För ungefär $ 30, kan du köpa en retuscherade hela kroppen tan som håller i ungefär en vecka. Det tar ungefär en minut att tillämpas maskin, och är det mest effektiva sättet att få en sunless, all-over glöd.


  

Kommentar