Hur man kan bli av Skunks

July 27

Skunkar är kända för sprutning människor med sin illaluktande defensiv spray. De är också en känd bärare av rabies. Av dessa skäl är det oftast en bra idé att hålla dem borta från områden där människor bor. Det finns många enkla sätt att bli av med skunkar och att hålla dem från att återvända.

Instruktioner

1 Håll mat ifrån skunkar. Om det inte finns någon mat finns skunkar kommer att vara mycket mindre sannolikt att närma sig. Tyvärr kommer de äter allt de hittar ätbart. Detta inkluderar skräp, komposthögar och hund- och kattmat. Håll skräp förseglade i en papperskorg och sätta hönsnät runt komposthögar för att hålla skunkar bort.

2 Bli av något som lockar gnagare. Om det finns gnagare på gården, kommer skunkar följa för att äta dem. Gnagare kan lockas av skräp kvar på gården, liksom fruktbärande växter. Till exempel, om du växer bär eller annan mat på gården, se till att plocka upp någon som faller från växterna.

3 Töm alla stående vatten. Välta objekt som håller regnvatten. Stillastående vatten i en hink, planter eller annat föremål är ett bra ställe för en skunk att dricka efter en lång natt av födosök.

4 Använd strålkastare. Skunks hatar för mycket ljus och kommer att undvika det om möjligt.

5 Täta upp några områden där skunkar kan göra ett hem. De älskar att gömma sig under byggnader och däck. Om du har skunkar som har gjort ett hem under ett däck, lagring skjul eller hem, försegla området. Vänta tills skunk har lämnat för natten för att föda och försegla öppningen. Skunk kommer inte att återvända.

Tips

  • Försök inte att plocka upp en skunk eller dra ut den ur ett gömställe. Skunks är kända bärare av rabies och kan överföra sjukdomen med en bit. Plus, att komma för nära en skunk kan skrämma dem till att använda deras spray.

  

Kommentar