Hur man ska behandla frätskador i bikinilinjen

April 20

Frätskador kan hända på någon kroppsdel ​​med en mängd olika ämnen. I fallet med en kemisk brännskada på bikinilinjen, kan du ha missbrukas eller helt enkelt reagerat på en hårborttagningskräm, såsom en hårborttagningskräm. Du kan behandla din kemiska brännskador hemma.

Instruktioner

1 Ta bort alla smycken eller kläder som är i området för bränningen. Detta är för att undvika att sprida kemikalien till andra delar av kroppen.

2 Kör kallt vatten över området. Stå i duschen med kallt vatten rinnande, eller blöt en mjuk svamp i kallt vatten och mild håll den till brännskadan. Gör så i minst 20 minuter. Om det finns några rester kvar från krämen som orsakar brännskada, torka bort det försiktigt med vatten. Undvik att gnugga eller skrubba området.

3 Pat den brända området torrt med en mjuk trasa.

4 Undvik att sätta på någon form av bränn medicin eller salva ännu. Eftersom denna brännskada är en kemisk brännskada, kan lägga till en annan kemikalie till huden orsaka den kemiska att binda till huden och bränna den ytterligare.

5 Ring American Association of giftinformationscentraler för vidare instruktioner. (Se Resurser) Ha förpackningen av hårborttagningskräm till hands i fall föreningen har några frågor om produkten.


  

Kommentar