Hur man gör Tight lockar lösare

December 6

Hur man gör Tight lockar lösare


Det finns olika sätt att tillfälligt och permanent göra snäva lockar lösare. Med olika styling krämer, styling tekniker och även kemiska relaxers, någon med snäva lockar har förmågan och några knep för att få mer kontroll över sin curl stil. Stylingprodukter och tekniker kommer att orsaka minimal skada på någon märkbar skada på håret. Mer permanenta resolutioner, såsom behandling av hår med en kemisk relaxer kan avsevärt skada håret om det inte är hälsosamt innan behandlingen påbörjas.

Instruktioner

Hur man kopplar av snäva lockar

1 Använd en tung stylingprodukt. En tyngre stylingprodukt såsom curling krämer och pomades mot geler och mousse kommer att dra loss med vikten av produkt som kommer att slappna av curl. Produkter såsom dessa kommer att pågå i håret i upp till en dag.

2 Lossa lockar med olika varma stylingverktyg. Du kan återskapa lockar med hjälp av en 1 till 1,5-tums fat locktång. Ta en tum avsnitt av hår och klämma håret vid roten. Kör locktången ner till toppen av håret, sedan linda håret runt tunnan. Håll den i 30-45 sekunder. Detta kommer inte bara att lossa curl, men kommer att skapa enhetliga, avslappnad fat lockar.

3 Gör en kemisk relaxer för en permanent uppluckring av lockar. Du kan antingen köpa en kemisk avkopplande sats på ditt lokala apotek eller du kan ha det professionellt gjort av en frisör. Om du aldrig har gjort kemikalie avkopplande hemma, eller om du är osäker på hur löst du vill att dina lockar att bli, kanske du vill söka professionell rådgivning från en lokal frisersalong innan du försöker det. Kemiska relaxers ger håret en långsiktig lösning med snäva lockar fram nya hår växer från roten.

Tips

  • Även idén om att lossa dina lockar permanent kan verka som en lockande idé, kan kemiska relaxers orsaka bestående skada håret såsom skörhet, håravfall, håravfall och hår sönder. Var noga med att kontrollera med din lokala salong för att se om en kemisk relaxer är bäst för dig.

  

Kommentar