Ta reda på om Microdermabrasion är rätt för dig

April 11

Dermabrasion är avlägsnande av ärr eller tatueringar efter bedövande hudytan med medicinering. Detta följs av slipning eller trådborstning av en del av yttre skalet. Microdermabrasion är mindre invasiv, med hjälp av en enhet som fungerar som en fin sandbläster att spruta små kristaller över ansiktet. Den milda nötning följt av sug bort döda, yttre lagret av huden.

Instruktioner

1 Kontakta en certifierad hudläkare.

2 Tala om för läkaren din sjukdomshistoria. Begära att läkaren kontrollera din hud problem att bestämma raden av behandling.

3 Informera hudläkare om någon hudbehandling du tagit tidigare.

4 Gå in för microdermabrasion om du lider av någon av dessa hudproblem: förstorade porer, solfläckar, acne ärr och fläckar, fläckiga hud, ojämn hudens struktur och ton, bristningar, vit och pormaskar, överdriven fet hud, åldersfläckar och blödningar områden.

5 Observera att denna behandling inte kan vara lämpliga för dig om du lider av diabetes, sköra kapillärer, aktiv akne, eksem, odiagnostiserade skador, dermatit, autoimmuna sjukdomar eller psoriasis.

6 förstår att du inte kan ha en varaktig förbättring av kvaliteten på huden. Det kan ta flera behandling för att se resultat som varierar från patient till patient.

7 Gå in för denna behandling endast när du är redo att tillbringa mer tid på hudvård. Till exempel måste du mothodically tillämpa solskyddsmedel och undvika att använda tung makeup.

Tips

  • En del av denna behandling kan göras hemma, men med rätt vägledning från hudläkare.
  • Var inte intrycket att gratis om hudproblem efter microdermabrasion.

  

Kommentar