West Bend Deluxe Automatisk bröddeg Maker Instruktioner

December 13

West Bend Deluxe Automatisk bröddeg Maker Instruktioner


West Bend erbjuder en rad automatiska bakmaskiner att skapa nybakat bröd i du äger hem. West Bend automatisk bakmaskiner långsamt churn och värme ingredienser för att göra många typer av bröd. Bakmaskin använder en knådande bar att ständigt pressa degen blandning jämnt baka brödet. Lägga till olika ingredienser från olika recept kan du göra bröd för alla tillfällen.

Instruktioner

1 Placera knådaren i facket i West Bend automatisk bakmaskin. Sätt knådaren på den vertikala axeln i bröd maskin facket. Tryck knådaren ner på axeln med hjälp av handen.

2 Lägg de nödvändiga ingredienserna i facket för den automatiska bakmaskinen. Häll flytande ingredienser i bakmaskinen panorera först. Detta kommer att förhindra ingredienser från att fastna vid sidorna av pannan. De torra ingredienserna i pannan.

3 Positionera bakmaskinen pannan på bakmaskinen. Justera pannan så att framsidan är vänd mot framsidan hos bakmaskinen. Tryck ner på pannan tills det klickar indikerar pannan är låst i läge. Placera locket på pannan hos bakmaskinen.

4 Anslut strömkabeln till ett eluttag för att slå på bakmaskinen. Tryck på "Välj" för att välja den typ av bröd som bakas. Tryck på "Timer" för att ställa in timern att indikera när brödet är klar bakning. Tryck på "Up" eller "Down" för att bläddra genom tidsinställningar i steg om 10 minuter.

5 Tryck på "Start" -knappen för att börja baka.


  

Kommentar