De bästa Glutathione Tvål i Filippinerna i dag

March 5

De bästa Glutathione Tvål i Filippinerna i dag


Glutation har blivit en viktig ingrediens för många skönhet och vitare tvål i Filippinerna. Många lokala och internationella tillverkare och distributörer dra nytta av de antioxiderande egenskaperna hos glutation för många av sina hudvårdsprodukter. Denna viktig ingrediens hjälper till att bevara och skydda kroppen mot skador av fria radikaler för att främja lättare och friskare hud för tvål användare.

SW + SS huden vitare L glutation Bar

SW + SS huden vitare L Glutathione Bar är en populär hudtonande tvål i Filippinerna är känd för sin speciella utformning av L-glutation att öka tydligheten och ljusstyrka hud. Det främjar bildandet av nya hudceller, vilket är nödvändigt för att skapa en tydlig, strålande och jämn hudton.

L-glutation finns i SW + SS tvål är också känd som reducerat glutation, en potent förening som möjliggör cellulär reparation för att hjälpa kroppen återhämta sig från vardagens föroreningar. Eftersom glutation nivåer i kroppen minskningen genom åldrande, är glutation formel i dess reducerade form ett effektivt sätt att förhindra ultraviolett strålning-inducerad hudskada.

Belo Whitening Glutation Kojic Tvål

Belo Essentials är ett allmänt känt filippinska märke av skönhetsprodukter som fastställts av kändis kosmetika läkare och hudläkare Vicky Belo och Belo Medical Group.

Belo produktlinje har huden vitare produkter med glutation och de kommer i kapsel, IV (injectibles), lotion och tvål. För sin tvål erbjudande, Belo erbjuder Belo Whitening Glutathione Kojic tvål. Bortsett från glutation, ger detta vitare tvål även andra blekning ingredienser som Kojic syra och kamomillextrakt.

Nature Essentials Whitening Tvål

The Nature Essentials Whitening Tvål har ett förskott huden vitare systemet komplett med en kombination av hud populära huden vitare ingredienser glutation, nypon fröolja och druvextrakt. Som en antioxidant, hjälper glutation förhindra hudens mörkfärgning, bibehåller hudens ungdomliga vibrance och tillåter bättre regenerering av hudceller. Natur Essentials innehåller också kokosolja och Kalifornien beskär fruktkött. Alla dessa komponenter arbetar tillsammans för att bidra till att minska mörkare hud, omstrukturera regenerativa egenskaper skadad hud, förhindra huden från torrhet och skyddar huden från akne och solbränna.


  

Kommentar