Hur man gör en Lotion konserverat med alkohol

March 28

Hur man gör en Lotion konserverat med alkohol


Lotion kan göras i en mängd olika sätt. Lotion utan konserveringsmedel kan förstöra några dagar. Detta innebär att produkten kan lätt bortkastade. Däremot kan krämer gjorda med konserveringsmedel pågå flera veckor, flera månader, eller i vissa fall, till och med år. En av de mest vanliga konserveringsmedel är alkohol. I detta recept, är parfymör s alkohol används, eftersom det inte bara bevarar lotion, medför den också ut lotion naturliga dofter.

Instruktioner

1 Blanda 1.5 ounces av emulgerande vax, 3 uns kakaosmör, med 2 uns jojobaolja, och 1 uns av fraktionerad kokosnötolja, i ​​en mikrovågsugns skål.

2 Placera blandningen i mikrovågsugn och värme i 30 sekunder. Rör blandningen med en sked. Upprepa uppvärmning, i 30 sekunders intervaller - omrörning i-mellan - tills blandningen är smält, med en slät konsistens.

3 Blanda 1 uns av vegetabilisk glycerin med 11 uns av destillerat vatten och 5 uns av parfymör s alkohol, i den andra skålen.

4 Placera blandningen i mikrovågsugn och värme i cirka tre minuter. Du vet när det är varmt nog, när det börjar bubbla.

5 Blanda den andra skålen med en stavmixer. Medan blandning med stavmixer, långsamt börja hälla i innehållet i den första skålen. Du kommer att märka att blandningen börjar emulgerande.

6 Lägg en tesked av doftolja i skålen. Fortsätt blandningen lotionen med stavmixer i ungefär tre minuter.

7 Häll lotion i flaskor. Lotionen kommer att fortsätta att tjockna när det kyls. Detta recept gör ca 25 uns av lotion, så att du kan använda en stor flaska eller ett par mindre.


  

Kommentar