DIY: Flagning tonfisk

April 12

DIY: Flagning tonfisk


Tonfisk, det klassiska valet för sallader och smörgåsar, kan också vara en fantastisk grillad förrätten. Texturen av ett hem-grillad tonfisk stek bör vara lätt, flagnande och fuktig. Om tonfisk kommer från burken eller stänga av grillen, flagn tonfisk är ett bra sätt att snabbt införliva fisken i sallader och smörgåsar. Tonfisk erbjuder gott om protein som har låg fetthalt, och är ett bra alternativ för att göra för middag med hela familjen.

Instruktioner

1 Förbered en hem-grillad tonfisk stek. Skölj tonfisk stek med vissa kallt vatten och klappa torrt med hushållspapper. Koka på en grill på en medelhög värme i ca tio minuter på varje sida, tills fisken är ogenomskinlig. Flaga en tonfisk stek vara noga med att laga fisk hela vägen igenom. Smak med salt och peppar.

2 Placera tonfisk stek i mitten av en stor tallrik. Använd en middag gaffel och tryck ner i köttet av tonfisk i ena änden av biff. Vrid gaffeln och dra loss tonfisk i stora flingor om en tum bred. Fortsätt att trycka på gaffeln i biff, vrida gaffeln och dra fria bitar av tonfisk längs med stek tills allt tonfisk kvar i stora bitar.

3 Flaga av konserverad tonfisk med hjälp av en middag gaffel. Töm konserverad tonfisk väl, så det finns ingen överflödig olja eller vatten i burken. Vänd ut innehållet i burken på en stor tallrik eller platta. Använd en middag gaffel för att bryta upp konserverad tonfisk i stora flingor. Var noga med att lämna bitar av tonfisk ungefär en halv till en hel tum bred, bitar som är för små kommer att likna mosad tonfisk.


  

Kommentar