De bästa hotellen i Havanna, Kuba

March 4

De bästa hotellen i Havanna, Kuba


Havanna, huvudstad i Kuba, upplever en arkitektonisk renässans. Nyligen öppnats för turister, staden har lockat internationella investeringar för att bygga nya bostäder samt återställa befintliga anläggningar. Resenärer till Havanna har nu möjlighet att bo i några av världens nyaste och mest vackert restaurerade hotell.

Gamla hotell, ny stil

Santa Isabel, en byggnad från 18th century, stiger över Havanna centrala Plaza de Armas. Du kan koppla av i en lugn innergård eller utforska de närliggande gatorna med sina koloniala eran kyrkor, bostäder och offentliga byggnader. En annan gamla Havanna herrgård innehåller Conde de Villanueva, känd som den tidigare hem av en framstående kubanska aristokrat. Kubas bästa cigarrbutiken gör sitt hem på detta hotell. Hotel Florida på Calle Obispo omfattar 25 renoverade rum och en livlig salsa klubb på bottenvåningen.

Fem-Star Stannar

En annan elegant vistelse är Saratoga, på Paseo del Prado utsikt över Parca de la Fraternidad. Nära Havana National Theater, har Saratoga en swimming pool och en bekväm stor innergård. Många av rummen är inredda med modern stil. Parque Central är ett lyxigt femstjärnigt hotell med en takpool. Melia Cohiba är en lång, modern glas tornet på Malecon, Havanna vattnet.

intima rum

Små värdshus dra besökare till Havanna med sin intima charm och uppmärksamhet på dekorativa detaljer. Meson de la Flota, med anor från 19th century, har endast fem rum. Bellavista är en särskilt casa eller privata hem, med bara ett enda rum med utsikt över Havanna Bay. Hotel Beltran på Calle San Ignacio erbjuder välutrustade rum och datum till 2002, som upptar en renoverad byggnad 19.

Hotel Nacional

Den andra ytterligheten är den berömda Hotel Nacional de Cuba, i centrala Vedado kvartalet, som under årens lopp har välkomnat Al Capone, Ernest Hemingway, Frank Sinatra, Ava Gardner och många internationella politiker. Den påkostade Hotel Nacional byggdes ursprungligen 1930 och återställs i början av 1990-talet. En uppsjö av original, kan Art Deco funktioner finns i hela rummen, lobbygrupper och uteplatser. Nacional erbjuder nattliga musikshower, och har två pooler för sina gäster.


  

Kommentar